MAC / Diva Lipstick

Laatst was er een hele goede deal bij Douglas, alle artikelen van MAC waren te koop met 20% korting. De MAC Diva lipstick had ik al een tijdje in het vizier en besloot deze dan ook gelijk te bestellen. De kleur is toch totaal anders dan ik verwacht dus kijk vooral mee!

In de Herfst en Winter draag ik wat vaker donkere tinten op mijn lippen. Het enige wat ik jammer vind is dat veel van de donkere tinten bij mij niet volledig dekken of dat het bij mijn lichte huidskleur toch te flets is. Diva had ik al een aantal keer bij verschillende meiden gezien en deze kleur leek me toch wat meer in mijn straatje. Dus waarom ook niet gewoon proberen?

Diva zit al echt ontzettend lang in het assortiment maar eigenlijk was de kleur me in voorgaande jaren nooit opgevallen. Ik schrok alleen een beetje toen ik de lipstick binnen kwam en ik de kleur in de huls zag. Ik had hem iets minder donker verwacht. De lipstick is een matte donker rode variant. Mat is echt mijn favoriete finish bij MAC.

De swatch liet gelukkig zien dat de kleur wat minder intens is. Een mooie diepe donkerrode kleur, precies wat ik zocht! Wel had ik zelf iets meer magenta verwacht als rood, zo zie je maar dat het soms toch anders kan uitvallen als verwacht. Ik vrees dat de kleur bij mijn bleke huidje wel wat fletst gaat zijn maar we zullen zien.

De matte Diva lipstick dekt mooi en blijft goed zitten. Wel goed uitkijken met deze donkere lipstick dat de binnenkant sneller slijt dus na het eten wel even bij werken. Dit is wel een donkerrode kleur die mij beter dekt als andere donkere kleuren. Na het bijwerken zie je ook geen strepen gelukkig.

Ik denk dat Diva vooral heel erg mooi staat bij meiden die een wat donkere huidskleur hebben en niet zoals ik ontzettend bleek zijn. Hij oogt toch af en toe wat flets en ik draag hem eigenlijk alleen maar naar gelegen heden zoals feestjes. Ik vind hem iets te gewaagd om overdag naar bijvoorbeeld mijn werk te dragen. Of ik spijt heb van deze aanschaf? Nee dat zeker niet want de dekking en kleur opzich zijn perfect. Ik moet gewoon even weer wat bruiner worden haha!

Ik kocht de MAC lipstick bij Douglas voor €15,60. Zeker de moeite waard voor dat bedrag en hij is op dit moment nog altijd in de aanbieding. Mocht je nog iets van MAC willen zou ik nu een bestelling plaatsen.

 

BewarenBewarenBewarenBewaren

Signature
Volg:

1 Reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *