Maand in foto’s | Februari

Maand in foto's

Voordat ik zwanger werd vonden jullie mijn wekelijkse dairy het leukste om te lezen. Aan de wekelijkse diary wil ik me nu niet vast pinnen maar ik wil wel per maand met jullie een aantal foto’s delen. De maand Februari staat vooral in het teken van Pip en een beetje regelmaat krijgen. Ik laat jullie dus een hoop foto’s zien!

Het zijn bijna alleen maar foto’s van Pip, maar dat is ook precies hoe mijn leventje er op dit moment uit ziet. Plus ze is zo schattig dat ik overal een foto van wil maken. Ze groeit echt hard dus alles vastleggen is dan echt wel mijn ding.

Februari ging Niels ook weer aan het werk, best spannend want ik moest alles alleen gaan doen. Niels gaf in het weekend zijn eerste flesje en we wandelden om wat boodschapjes. De draagzak is echt een uitvinding.

Zondag was een dag om te relaxen. Pip sliep die dag goed en tijdens haar slaapje was het even  tijd om te relaxen. Maandag was mijn eerste dag alleen met Pip en ik kan je vertellen dat was pittig. Ze sliep bijna niet en kon alleen maar huilen door krampjes. Dat was er één om snel te vergeten.

De dag daarna was wel fijn want ik besloot dat alleen maar binnen zitten ook niet echt zou helpen. Noa kijkt toe! Besloot naar de Prenatal te gaan en bij de Delifrance een kopje koffie te drinken.

’s Avonds lekker knuffelen met papa. Haar eerste haarbandje is een feit en het is zo schattig. Zo valt ze heel vaak in slaap, met haar mond open.

Haar in slaap krijgen voelt tegenwoordig als een echte overwinning met al die buikkrampjes. Dan leg je haar in bed zoals te zien is op de foto in het midden en wordt ze wakker zoals op foto rechts. Lekkere beweeglijk in je slaap meid.

Hallo Big sis! Daarna aan de wandel, zodra het zonnetje schijnt ga ik wandelen, win win want Pip valt meestal in slaap, Noa wordt uitgelaten en ik krijg ook nog een frisse neus.

Sushi besteld en de twee dames houden mij oplettend in de gaten.

Ligt ze hoor in der troon, diva! Heel fijn voor kindjes met verborgen reflux zo liggen. Dit gerecht was lekker en super simpel, ovengroente en gemarineerde kippendijen van de Lidl uit de oven.

Als ze een beetje chagrijnig is dan is de draagzak echt een uitvinding. Heerlijk hoe ze kan liggen na het voeden (soms want meestal is ze beweeglijk).

Daarna hop weer op pad, frisse neus met zijn alle.

Multitasken, het huishouden en Pip in slaap krijgen. Kijk die lekkere bolle wangen, ze slaapt tegenwoordig alleen maar graag in haar eigen bedje. Dit is dus een uniek moment en duurt niet heel lang.

Jaja als nieuwe Brabander kan je niet vroeg genoeg beginnen met opvoeden. De kinderoptocht kijken maar wel met gepaste maatregelen want laten we de oren besparen. Ze heeft totaal niks gezien van de optocht en viel in slaap in de draagzak, we legde haar zo in de box (Boeddha to the max!) en sliep nog even verder.

Kijk even naar dit schattige koppie! en ze lacht er vrolijk op los de laatste tijd.

Oke, echt mega veel Pip foto’s maar ik vind der zo schattig dat eigenlijk mijn telefoon ook alleen maar vol staat met haar foto’s. Hopelijk vinden jullie dat niet erg.


Volg:

5 Reacties

 1. Van Hyfte Annie
  3 maart 2020 / 08:07

  Leuk om dit allemaal te zien en jij uwe draai kan vinden.Ja een kind krijgen ,het is heel intensief en een grote verandering in jullie leven.Maar Pip doet het heel goed en dat is wat telt..Je hebt gelijk veel genieten van Pip want ze groeien vlug.Lieve groetjes vanuit Evergem.Tante Annie ,ome Karel en Bart

 2. 3 maart 2020 / 16:41

  Ahh, al die leuke baby foto’s! Fijn dat het goed gaat met de kleine. 🙂

 3. 5 maart 2020 / 13:27

  Wat een dotje is het ook he! Ben blij dat ik haar maandag weer kan kroelen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *