New in // Lush goodies #3

Tijdens de vakantie zijn Niels en ik een dagje naar Antwerpen geweest, gewoon een dagje rondstruinen. Totdat ik ineens de Lush winkel ontdekte, mijn bruisballen waren net allemaal op dus een aanvulling kon niet ontbreken. Ik vertel jullie welke Lush goodies ik heb gescoord.

De Herfst komt eraan hoor en ik heb er zo veel zin in! Lekker badderen met Lush, een boekje en kaarsjes aan. Dat is toch wel ultiem ontspannen voor mij. Ik gebruik alleen maar bruisballen van Lush omdat mijn Psoriasis huid daar best goed op reageert.

Lush in Antwerpen is niet heel groot maar had wel een aantal producten uit de nieuwe Halloween collectie. Ik scoorde twee bruisballen uit deze collectie en één bruisbal die ik zelf nog nooit had gezien maar ontzettend lekker ruikt.

Punkin Pumpkin

De verkoopster vertelden mij dat de oogjes en mond van deze schattige pompoen glow in the dark zijn. Voordat je hem in je warme bad gooit dus even het licht uit doen. Je hebt er voor de rest niets aan maar een geinig detail is het wel, het bad wordt namelijk niet volledige glow in the dark!

Deze lachebek bevat verwarmende kaneelbladolie, verzachtend pompoenpoeder en frisse citrusoliën. Een fijne warme Herfst geur! Punkin Pumpkin kun je als je wilt in tweeën breken zodat je er 2x mee kan doen, hij kost €6,50.

Lord of Misrule

Heel nieuwsgierig word ik van Lord of Misrule want er zit dus ‘knetterspul’ in. Je hoort het knetteren terwijl je ligt te ontspannen! De bruisbal lijkt mooi licht groen maar in bad komt de wijnrode kleur je tegemoet. Ook hier zitten de Herfstgeuren in verwerkt met een pittige kruidenmix van patchoeli met zwarte peper.  Deze bruisbal kost €6,50.

The olive Branch

Mijn nieuwe favorieten Lush geur vrees ik! Deze geur is zo lekker en wil ik eigenlijk als parfum. Toen ik las dat er bergamot in zat wist ik dus waarom, dit ruikt altijd zo lekker. Ook de geur van citroen en rode mandarijn zijn toegevoegd. In deze bath bomb is een fair trade olijfolie toegevoegd waardoor je huid heel goed gehydrateerd wordt. Goed voor de mensen met een huid zoals ik! The Olive Branch is nieuwe in het assortiment en kost €6,50.

Hebben jullie al bij Lush gesnuffeld naar de nieuwe collectie? Zeker doen want er zitten echt heerlijke dingen tussen en gun jezelf zo nu en dan gewoon een heerlijk bad of douche momentje!

 


Volg:

5 Reacties

  1. Kathleen
    26 september 2019 / 07:37

    Mooie uitleg en geniet ervan hè !

  2. 26 september 2019 / 16:14

    Oeh, zo lekker! Lord of Misrule heb ik vorige week in bad gehad, die was echt heerlijk! 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *