L’oreal infallible 24H-matte Foundation

L'oreal_infallible_10

De aanschaf van een goede foundation is altijd het lastigste wat er is, er zijn namelijk zoveel verschillende huidskleuren en ondertonen. De laatste tijd weet ik wel bij high end foundation wat mijn kleur is maar vind dat dit bij de drogisterij merken nog erg lastig. Deze keer vond ik de perfecte kleur bij L’oreal en werd heel benieuwd naar de 24H matte foundation.

L'oreal_infallible_6

De L’oreal belooft een 24 uur matte foundation te zijn en daarbij trok het mij echt de aandacht aangezien ik al vrij snel glim met dit warme weer. Alleen zal ik deze foundation nooit 24 uur dragen want 24 uur wakker zijn zal bij mij maar echt zelden voorkomen. Toch heb ik er wel dagen bij zitten waarbij ik mijn make-up zo’n 15 uur draag dus dat was zeker het testen waard.

L'oreal_infallible_3

L’oreal infallible 24 uur matte foundation stamt eigenlijk af van de overige infallible foundation serie alleen is deze versie dus meer dekkend en mat. De vergelijking zelf kan ik alleen niet maken want de invalide foundation heb ik zelf nog nooit getest. Er zijn vijf verschillende kleuren te gebruiken en mijn huidskleur komt goed overeen met nummer 11 Vanilla, wat hier in Nederland de lichtste kleur is.

L'oreal_infallible_2

Deze foundation komt in een tube met een smal toelopende punt waar het product makkelijk en gedoseerd uitkomt. Ook nog eens vrij hygiënisch want je kunt zo gemakkelijk een deel van de foundation op je hand aanbrengen om het vervolgens met kwast of beautyblender aan te brengen.

L'oreal_infallible_1

Aan de achterzijde is te zien dat deze foundation een volledige dekking zal geven en de textuur is medium. Hij is dus wel aan de dikere kant waar ik meestal wel van houd, misschien voor de zomer wat minder maar we zullen zien.

L'oreal_infallible_4

Eenmaal op mijn hand aangebracht is het een vrije dikke substantie maar die nog wel gemakkelijk is uit te smeren. De foundation heeft eigenlijk een beetje dezelfde structuur als mijn MAC studie fix. Ik breng hem graag aan met mijn beautyblender omdat de foundation dan mooi egaal aanbrengt. Daarna poeder ik hem vaak nog even af zodat hij mooi op zijn plek blijft zitten.

L'oreal_infallible_11

Hij is zeker heel erg matte en eigenlijk op het begin zelfs een beetje onnatuurlijk. Ikzelf houd hier wel van maar spray vaak de studio fix spray van MAC er nog even overheen zodat het ietsjes meer natuurlijk word. De dekking vind ik echt super! Je moet er van houden maar met mijn gehele make-up aangebracht vind ik het netjes ogen.

L'oreal_infallible_12

Maar houd hij de +/- 15 uur vol. Zeker!! Hij blijft mooi matte en blijft netjes op zijn plaats zitten. Wel moet ik opletten onder mijn ogen omdat ik daar vaak nog een concelear aanbreng dat het niet te dik word en het in de loop van de dag wel een beetje wegloopt. Licht afpoederen en wat meer vervagen onder de ogen werkt goed.

Ik ben dus zeker te spreken over deze foundation, het enige nadeel vind ik dat het geen SPF heeft en ik deze dus sneller oversla op een zonnige dag. Je kunt hem dus zeker goed gebruiken als het weer herfst word. De foundation is te koop bij verschillende drogisterijen waaronder Kruidvat en kost €15,99 voor 35 ml.

Signature
Volg:

5 Reacties

 1. 10 augustus 2015 / 08:31

  Wat een prachtige dekking! Ik ga zeker eens kijken of ik mijn kleurtje kan vinden in deze foundation.

 2. 10 augustus 2015 / 15:09

  Ik vind het effect ook heel erg mooi! Fijn dat je de vergelijking met Mac ook even maakt.

 3. 10 augustus 2015 / 19:18

  Ik begin altijd snel te glimmen, dus ik ben zeker benieuwd naar deze foundation! Hij ziet er in ieder geval zeer mooi uit bij jou!

  x Sara

 4. 12 augustus 2015 / 11:54

  Hele fijne review! Ik heb ‘m ook en ik ben echt dol op deze foundation!

 5. 13 augustus 2015 / 16:25

  Wat blijft hij lang mooi zitten, top! De dekking vind ik ook zeer mooi.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *