Updo Long hair

Updo Long hair

Mijn haar groeit echt de laatste maanden ontzettend hard. Een goed teken want ik ben aan het sparen voor de bruiloft. Wat ik met mijn haar doe weet ik eigenlijk nog niet echt los, half vast of helemaal opgestoken zijn alle drie de opties die nog openstaan. Voor deze look stak ik mijn haar zelf eens een keer op. Weer eens wat anders vond ik zelf.

Mijn haren opsteken is echt een drama want ik heb echt ontzettend veel haar wat een eigen leven leidt. Toch vind ik het af en toe wel eens fijn om mijn haar uit mijn gezicht te hebben. Vaak doe ik het dan gemakkelijk in een staartje maar vind het echt opsteken toch een stuk mooier.

Voor dit kapsel krulde ik eerst mijn haar met een grove krultang. Ik gebruikte hier voor de Remington Pearl Pro Curl wand. Daarna klipte ik zowel aan de linkerkant als aan de rechterkant een deel van mijn voorste haar even weg. Het achterste gedeelte ging ik twee kleinere staartjes die ik daarna weer in tweeën deel. Deze twee delen heb ik rommelig om elkaar heen gedraaid en vast gemaakt met schuifspeldjes. De losse voorkanten heb ik gevlochten en naar achter gebracht en vast gemaakt. Aan de voorkant heb ik ook een aantal plukken los gelaten zodat het nog wel een beetje in mijn gezicht hangt.

Helemaal niet moeilijk dus alleen had ik best wat schuifspeldjes nodig om al mijn haar omhoog te houden. Wel vind ik echt een mooi resultaat geworden. Hopelijk is het zo dat hoe vaker ik het doe hoe mooier en sneller het gaat.

Voor mijn gezichts make-up gebruikte ik het volgende:

Marc Jacobs Genius Foundation
♥ Laura Mercier invisible loose setting powder
Hourglass Ambient Lighting blush in Luminous
♥  Make up Forever Ultra HD invisible concealer
♥ Anastasia Glow kit in de kleur gleam
Jeffree Star Velour Liquid lipstick in Gemini
Urban Decay Smokey palette

Wat vinden jullie van mijn opgestoken haar? Is het te netjes en te stijf of kan ik zo gemakkelijk de deur uit. Ik zelf vind het een geslaagde actie in ieder geval.

 

 


Volg:

3 Reacties

  1. 5 maart 2017 / 23:20

    Wauw wat ontzettend mooi! Ik vind het heel chique staan!

  2. 7 maart 2017 / 11:13

    Dit heb je echt heel mooi gedaan zeg! Het staat je ook heel erg mooi

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *