Look: Opgestoken haar

Look_Haaropgestoken

De meeste mensen die mij goed kennen weten dat ik bijna altijd mijn haar los heb of een dood normale staart in heb. Aangezien mijn haar steeds langer word vind ik het leuker om het een en ander uit te proberen. Dit keer krulde ik het en stak ik het rommelig op. Wat vinden jullie ervan?

Haar_opgestoken_12

We hadden afgelopen weekend een feestje op de planning en ik besloot met mijn modern Renaissance weer aan de slag te gaan. Het palette heeft zoveel verschillende tinten en je kunt er echt totaal verschillende looks mee maken. Ik ging nu voor een look met mijn favorieten bruin tinten.

Mijn haar heb ik eerst vluchtig gekruld en heb daarna bij elkaar gepakt en het rommelig opgestoken.  Zelf vind ik het altijd een beetje kaal als ik alles volledig opsteek dus ik heb een aantal plukken los gelaten wat ik eigenlijk wel een leuk effect vond hebben. Ik moet het echt vaker zo gaan dragen want het is makkelijk en ook nog eens leuk!

Als krultang gebruikte ik de Remington Pearl Pro curl wand. Het is een 32 mm krultang die grove krullen maakt en ik tegenwoordig vaak gebruik als ik even snel mijn haar wil krullen.

Look_Haaropgestoken_8

Op mijn gezicht gebruikte ik de volgende producten.

Gezicht:

Ogen:

♥ Urban Decay Primer Potion – Original
♥ Anastasia – Modern Renaissance palette
♥ Urban Decay 24/7 Glide on eye pencil – Zero
♥ NYX Collection Noir Liquid Black-liner– Noir
♥ Kat von D – Tattoo liner in trooper
♥ Lancome – Hypnose Volume-a-porter mascara
 Annytude – Feisty Lashes
♥ Anastasia Beverly Hills Dipbrow Pomade – Chocolate Brown


Volg:

4 Reacties

 1. Kathleen
  24 juli 2016 / 10:02

  Heel mooi gedaan hoor!

 2. 24 juli 2016 / 11:11

  Wauw prachtig zeg! Mag ik vragen met welke camera/lens jij je foto’s maakt? Ze zijn echt heel mooi 🙂

  • Vera
   Auteur
   24 juli 2016 / 14:21

   Dankjewel 🙂 Tuurlijk mag je dat vragen! Ik maak foto’s met een Canon 600D en deze foto’s zijn gemaakt met een 50mm lens.

 3. 24 juli 2016 / 19:45

  Ziet er echt heel mooi uit, ook je make-up! Ik zou nooit m’n haar zo mooi op kunnen steken, haha.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *