Lit cosmetics Afternoon Delight Lit Kit

Lit_Cosmetics_glitter_45Glitters zijn de mooiste toevoegingen in een ooglooks, ik gebruik ze vaak in combinatie met matte kleuren. Lit Cosmetics is een merk wat alleen maar glitters uitbrengt en daar in uitblinkt. Vaak ben ik niet zo van de losse glitters maar van dit merk wil ik toch wel eens zien of het echt zo goed werkt. Benieuwd? Kijk dan mee.

Lit_Cosmetics_glitter_7

Lit Cosmetics heeft echt tientallen verschillende kleuren losse glitters en per kleur ook nog eens te verkrijgen in verschillende grote van glitters. Je hebt van size 1 tot 4, size 1 bevat fijne glitters en size 4 grove en grote glitters. Om het uit te proberen besloot ik voor een starterskit te gaan.

De starterskit is te verkrijgen met alle verschillende kleuren op de site van Lit cosmetics zelf. Op Beautybay is de kit maar te verkrijgen in 4 verschillende kleuren. Omdat mijn Modern Renaissance palette veel roze en bruin tinten bevat besloot ik voor Afternoon Delight te gaan. Een roze/zilvere glitter in size 2.

Lit_Cosmetics_glitter_3

De starterskit bevat 4 verschillende artikelen. Er zitten twee verschillende kwasten in namelijk een applicator voor het aanbrengen van de glitter op het gezicht/lichaam en een applicator die je kunt gebruiken voor het aanbrengen in je haar. Nu zal ik die tweede waarschijnlijk nooit gaan gebruiken omdat ik voornamelijk het voor mijn looks ga gebruiken. Daarnaast zit er in dit starterskit nog de Clearly Liquid Glitter base en de Afternoon Delight Size 2 glitter.

Lit_Cosmetics_glitter_4

Bij de losse glitters van Lit Cosmetics zul je altijd eerst de Glitter base aan moeten brengen, hierdoor hechten de glitters en blijven ze de gehele dag mooi op zijn plaats. Het verwijderen van de glitters lukt gemakkelijk met Micellair water bij mij.

Lit_Cosmetics_glitter

Glitters zoals deze heb ik nog niet eerder voorbij zien komen. Je ziet ze al van verre met verschillende ondergronden zien ze er weer net wat anders uit. Ik ben enthousiast over deze top glitters en wil er graag nog een aantal kleuren toevoegen aan mijn stash. Je kunt er echt alle kanten mee op.

De glitter is ook mooi te combineren met een zwarte base zoals op je eyeliner. Dan is de kleur weer totaal anders.

De prijzen variëren maar zijn zeker betaalbaar. De kleinste zijn bij Beautybay €9 en de grote glitters €13,30 ze hebben daar niet alle kleuren maar op Lit cosmetics zijn alle kleuren standaard €14,50. De starterskit kost rond de €20.

Signature
Volg:

1 Reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *