Leuke voordelen van het bloggen

Voordelen van het bloggen

Af en toe denk ik wel eens waar doe ik het nog eigenlijk voor? Minder bezoekers, minder interactie en minder volgers, is het bloggen dan echt niets meer? Toch ga ik door want het brengt voor mij ook heel veel positieve vibes met zich mee. Ik deel vandaag mijn voordelen van het bloggen!

♥ Praten over je passie

Met wie moet ik anders over alle favorieten beauty producten praten. Ik denk dat vriendinnen of Niels helemaal gek zouden worden. Ik deel toch graag wat ik wel en niet fijn vind en hoe kan dat nou beter met mensen die het ook leuk vinden. Zo kan iedereen zelf beslissen of het de moeite waard is.

♥ Mensen leren kennen

Mijn lieve vriendinnetjes Rachel en Rosanne heb ik door het bloggen leren kennen. Als ik dus nooit was begonnen had ik hun ook niet leren kennen! Zij delen nog steeds met mij de liefde voor bloggen/Youtube/Instagram dus lekker door blijven gaan zodat we altijd iets hebben om over te praten.

♥ Hobby voor in mijn vrije tijd

Als ik niet zou bloggen zou ik echt heel wat tijd over hebben. Misschien zou het af en toe wel fijn zijn maar ik zal het ook zeker gaan missen en me gaan vervelen als ik het niet meer heb. Denk dat het af en toe gewoon heel fijn is om even een uitlaat klep te hebben. Ik kan over alles bloggen wat ik wil want het is mijn site!

♥ Bloggen daagt je uit

Ook heb ik zeker door het bloggen dingen gedaan die me uitdagen. Denk eens out side of the box of maak eens een artikel die niet gelijk in mij opgekomen zou zijn. Ik heb al heel wat leuke dingen mogen delen met jullie en dat maakt het allemaal net wat leuker. Toen ik nog looks maakte werd ik helemaal uitgedaagd als het gaat om creativiteit! Ik maakte ineens looks waarvan ik zelf niet wist dat ik het kon.

♥ Altijd herinneringen en foto’s

Omdat ik niet alleen over beauty blog maar ook over persoonlijke dingen is het leuk om zo nu en dan eens terug te kijken. Zo weet je precies wat wanneer afspeelde! Eigenlijk een online dagboek. Ook heb ik door mijn blog altijd alles bij de hand, wat is je favorieten mascara, ohh wacht ‘klik’.

Ik blijf dus nog steeds gewoon lekker door bloggen want voor mij zijn er meer voordelen als nadelen. Ik doe het vooral voor mezelf maar af en toen wat meer interactie lijkt me ook wel weer leuk! Ik hield me altijd straks aan een schema maar kan me wel steeds meer los laten van het moeten. Als ik even geen inspiratie heb ga ik er ook niet continu naar op zoek, ik kan het dan maar beter even laten gaan.

Waarom lezen jullie nog blogs?

 


Volg:

5 Reacties

 1. Kathleen
  1 augustus 2018 / 06:47

  Vooral blijven door schrijven Vera! Daar kan je veel in kwijt en heeft je dus een goed gevoel. Ik zelf vind het leuk om het te lezen en vooral om je beter te leren kennen daarbij je hoeft niet alles van jezelf te delen (ook niet goed want de buitenwereld hoeft niet alles te weten)!
  De dingen die je wilt delen doe je op een leuke manier en het is wel leuk dat het niet altijd over make up gaat ook over lekkere dingen.

 2. 1 augustus 2018 / 12:46

  Wat leuk! Ik vind ook dat er meer voor- dan nadelen aan bloggen zitten. Het is zo leuk om te doen! Ook al zou niemand mijn blog lezen, dan nog zou ik bloggen. Wat heb je een super leuke blog trouwens! Liefs Eveline

  • Vera
   Auteur
   1 augustus 2018 / 15:01

   Dankjewel! Wat lief 🙂 Zag toevallig bij jou een artikel van de nadelen! Er zitten inderdaad ook nadelen op maar gelukkig wegen die niet op tegen de voordelen.

 3. 1 augustus 2018 / 17:31

  Inderdaad ieder foto momentje kunnen wij later naar terug kijken! Extra’s foto’s is nooit verkeerd en je ziet na maanden dat je er steeds beter in word! je bent een lieverd en ik ben ook blij dat ik jou heb leren kennen!

 4. 2 augustus 2018 / 10:26

  Wat een goed artikel! Ik ben het echt met je eens er zijn wat minder leuke dingen maar meer positieve.

  Rach @pinktuition

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *