Laura Mercier Invisible Loose Setting Powder

Laura-Mercier-2

Al jaren lang gebruik ik Catrice Prime and fine Mattifying powder als favorieten om mijn foundation en concealer af te poederen. Met mijn gemengde huid ging dit vrij goed en ging mijn gezicht een stuk minder glimmen. Benieuwd dat is was besloot ik me eens te verdiepen in high-end poeders en kwam meerdere malen bij de Laura Mercier poeders uit. Eenmaal langs geweest te zijn bij Skins Cosmetics wist ik dat ik deze poeder moest hebben.

LauraMercier

Laura Mercier is een luxe merk wat je niet gemakkelijk kunt verkrijgen bij drogisterijen. In Nederland is het volgens mij zelfs alleen maar te koop bij Skins cosmetics winkels en online. Zelf was ik nog nooit bij Skin Cosmetics Breda binnen geweest maar, oh wat een super mooie luxe winkel is dat. Waar je hebberig van word, zee verkopen er bijvoorbeeld ook Diptyque.

LauraMercier_TranslucentPowder_4

Laura Mercier heeft een enorm assortiment aan producten voor het gehele gezicht. Ik reviewde laatste een super mooi Eyes & Cheek palette waar ik nog steeds heel erg blij mee ben. Er zitten verschillende losse poeders in het assortiment van Laura Mercier, zo heb je ook namelijk nog Translucent Loose powder en de Secret Brightning powder.

LauraMercier_TranslucentPowder_3

De verpakking van Laura Mercier is voor een luxe merk vrij simpel en strak vind ik zelf. Niet te veel tierelantijntjes en vooral niet te druk. De pot is doorzichtig en wordt afgesloten met een donkere bruin/paarse draaidop. Aan de binnenzijde zit een draaischijf die je kunt draaien naar de openingen of de gesloten kant zodat er niets meer uit kan komen.

Wat Laura Mercier te vertellen heeft over dit product

One invisible formula that works for all skin tones, from light to deep. This powder contains unique light-reflecting, micro-refined spherical silica powders that help create a soft-focus appearance, diminishing the look of fine lines and imperfections while visibly smoothing skin.

Paraben-Free. Talc Free. Non-comedogenic. Oil Free. Suitable for all skin types, even sensitive.

Het is dus een poeder voor alle huidskleuren, het zou namelijk mee kleuren met de toon van je huid. Ook zorgt het er vooral voor dat de fijne lijntjes, onzuiverheden en poriën minder zichtbaar zijn.

LauraMercier_TranslucentPowder_1

Gelijk testen en vergelijken dus! Wat me allereerst opvalt is dat de poeder ontzettend licht is. Je ziet, voelt bijna niet dat je het product aanbrengt. Toch is het voor mij duidelijk zichtbaar na het aanbrengen van deze poeder dat ik matter ben en een soort laagje over mijn huid heb gekregen. Wat ik vooral een pluspunt vind is dat mijn poriën minder zichtbaar zijn.

Mijn make-up blijft met deze poeder de gehele dag mooi op zijn plaats zitten en voelt ontzettend fijn aan. Het lijkt alsof je een klein photoshop laagje hebt waardoor alles iets minder zichtbaar is.

LauraMercier_TranslucentPowder_2

Mocht je deze poeder willen aanschaffen raad ik je zeker aan om bij een Skins Cosmetics winkel langs te gaan als je die in de buurt hebt. Ze zijn echt ontzettend lief en de winkels zijn alleen al een uitje om heen te gaan. Je kunt de poeder ook eventueel online aanschaffen mocht je niet in de buurt hebben. De Laura Mercier Invisible Loose Setting Powder is zeker niet goedkoop en kost €43,-.


Volg:

2 Reacties

 1. 11 maart 2016 / 11:06

  Ik ben zo benieuwd naar deze! Maar het is toch een erg grote aankoop. Misschien kun je ‘m eens vergelijken met goedkopere alternatieven?

  • Vera
   Auteur
   14 maart 2016 / 21:14

   Helaas is deze poeder echt met geen enkele te vergelijken. Gebruikte altijd de Catrice poeder maar het is een totaal ander resultaat. Een soort laagje wat er over komt te liggen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *