Kylie Itsines: The Bikinie body guide Week 3, 4 en 5

Header_1

Oké, ik zal heel eerlijk tegen jullie zijn. Afgelopen drie weken is het niet echt gegaan zoals het moest. Eerste week ging uitstekend maar de volgende twee weken door laksheid en omdat ik enorme overuren draaide op mijn werk. Toch vertel ik jullie wat ik wel heb gedaan en ga ik zeker door met Kylie. Nog maar een aantal weken te gaan voordat ik op vakantie ga namelijk!

Sprt

Om de twee weken geef ik jullie een update over mijn vorderingen met sporten. Voor jullie om te weten wat ik zoal doe en om mij te motiveren maar ook zeker voor mezelf omdat ik namelijk graag een positieve update geef. Ik ben nog steeds best trots op mezelf dat ik van helemaal niet sporten naar flink sporten ben gegaan en hoop het echt zo vol te houden.

Week 3 ging echt boven mijn verwachtingen. Bijna alle door de weekse dagen was ik te vinden in de sportschool, op dinsdag na. Dinsdag heb ik wel lekker in mijn pauze gewandeld. Op deze week was ik best trots en ik voelde me echt enorm fit. Iedere week merkte ik echt dat ik sterker werd en zelfs de push ups kon ik op mijn tenen een aantal keer.

Sport_clothes

Week 4 was een drama gevalletje. Puur laksheid en luiheid. Op maandag starte ik goed in de sportschool mijn oefeningen gingen lekker en voelde me weer aardig fit. Dinsdag is meestal mijn rustdag maar ook deze keer ging ik na het werk powerwalken op de loopband. Woensdag t/m zondag heb ik helemaal niets gedaan, maar dan ook helemaal niets. Lui zijn en niet al te gezond eten ook.

Week 5 wist ik dat geen succes zou worden aangezien ik een heel druk project voor twee weken op mijn werk heb. Er komen mensen uit verschillende landen en hiermee zit ik twee weken te vergaderen en te werken. Doordat deze mensen er maar twee weken zijn en ze het maximale eruit willen halen maak ik heel veel over uren. Ik begin om 7 uur in de ochtend en ben vaak dan pas in de avond thuis.

Volgende week zal dus ook geen succes zijn maar hier heb ik me nu al wel op ingesteld. Na week 6 heb ik nog twee weken voordat we gaan klussen in ons nieuwe huis. In die twee weken wil ik nog ff flink knallen en toch weer voor de 4 keer sporten in de sportschool gaan. Hoe het gaat als we aan het klussen zijn weet ik niet. Misschien las ik even een stop in van een paar weken of misschien sport ik wel 2 of 3 keer in de week.

Hoe gaat het met degene die ook zijn begonnen begin Januari?

Signature
Volg:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *