Kobo Aura 2 E-reader

Kobo Aura 2

Dat ik van gadgets houd is een feit! Met mijn verjaardag kreeg ik van Niels een nieuwe e-reader omdat de vorige wat mankementen begon te vertonen. Ik koos de Kobo Aura 2 en laat jullie vandaag mijn eerste indruk hiervan lezen. Zo word ik ook maar weer mooi herinnert dat ik meer moet gaan lezen!

Mijn eerste E-reader kocht ik zo’n 5 jaar geleden, ook een Kobo e-reader maar dan een Touch. Toen we laatst op vakantie waren merkte ik dat het updaten niet meer zo goed ging. Ook tijdens het lezen was het ‘omslaan’ van de bladzijdes af en toe niet meer mogelijk. Dan moest ik hem helemaal uit zetten en weer aanzetten, niet echt handig als je net in een spannend stuk van je boek zit.

Voor mijn verjaardag wilde ik dus graag een nieuwe E-reader. Niels zelf heeft een Kobo Aura en die was daar goed over te spreken. Het grootste voordeel vond ik dat er op deze versie ook een lampje zit om je beeldscherm te laten verlichten als het donker is. Ik besloot dus ook te gaan voor de Kobo Aura maar wel natuurlijk voor de nieuwste versie, editie 2.

Het design van Kobo vind ik netjes en mooi. Mijn oude had wel een schattigere achterkant vergeleken bij deze. Deze Kobo Aura 2 is namelijk volledig zwart. Hij weegt maar 180 gram en heeft 4gb aan geheugen, je kunt zo’n 3000 boeken erop zetten. Ik heb er zelf gelijk een hoesje bij besteld om hem een wat leuker kleurtje te geven. Het scherm kan zo ook nog eens niet beschadigen met vervoeren, win win!

Ik moet heel eerlijk bekennen dat ik er nog niet veel mee heb gelezen aangezien ik bezig was in een hardcover boek (dus niet op de e-reader). Binnenkort ga ik hem dus steeds meer gebruiken want de volgende boeken gaan via de e-reader. Super handig dat ik nu ook gewoon eens kan lezen zonder alle lampen aan te doen en het achtergrond lampje aan kan zetten. Ook is een e-reader gewoon veel handiger met meenemen dan een gewoon boek.

Super blij ben ik met mijn nieuwe e-reader en hopelijk zorgt het ervoor dat ik ook nog eens vaker een boek ga lezen in plaats van alleen het half uurtje voordat ik ga slapen. Want het zorgt er zeker wel voor dat je rustiger slaapt en even in een ander verhaal zit.

Deze Kobo Aura 2 editie kost momenteel €119,95 en is te koop bij verschillende webshops en winkels. Niels kocht hem voor mijn verjaardag bij bol.com

BewarenBewaren

Signature
Volg:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *