Kiko // Gold waves highlighter & Metal Fusion blush

Kiko Gold waves highlighter & Metal Fusion blush

Het merk Kiko is in Nederland gemakkelijk te verkrijgen zowel in winkels als online. Eigenlijk koop ik er alleen op nagellak na nooit echt iets. Toen ik in New York op Time Square de Kiko tegen kwam besloot ik wat producten te gaan proberen. Kijk mee naar mijn review van de Kiko Gold waves highlighter & Metal Fusion blush.

Toen ik binnen liep zag ik gelijk de super mooie limited edition collectie Gold Waves. De goude verpakkingen glommen en mijn handen werden er hebberig van. Van alles geswatcht en uiteindelijk voor deze prachtige highlighter gegaan.

Kiko Gold Waves highlighter // 02 Virtuous Golden Rose

Zoals jullie misschien al wel weten heb ik een zwak voor verpakkingen. Ook bij deze verpakking kon ik het weer niet laten. Een stevige plastic gouden verpakking met veel detail! Ook de higlighter zelf is in een mooie print gedrukt waardoor ik het af en toe nog zonde vind om er aan te beginnen.

De highlighter is in twee verschillende kleuren te verkrijgen, een warme en een koele variant. Ik ging voor deze mooie koele variant waarbij de eerste swatch gelijk zulk mooie pigmentatie af gaf. Gelukkig heeft ook deze highlighter geen grove glitter korrel want daar houd ik zelf niet zo van.

Als je de blush aanbrengt zie je direct een mooie glans ontstaan op de wangen. Je kunt het gemakkelijk opbouwen en daardoor ook zelf te bepalen hoe intens zichtbaar. Je kunt er namelijk ver mee gaan want de pigmentatie is top! Ook is deze highlighter heel mooi te gebruiken op de binnenste ooghoek.

Wat kiko van deze highlighter zegt:

Poederhighlighter met een vleugje kleur, ideaal om de huid een delicate schittering te geven en de gelaatstrekken beter te laten uitkomen, met een handig ingebouwd spiegeltje.

De zijige texture met gesofisticeerd 3D-golfeffect is verrijkt met Jojobaolie en schenkt je gezicht, dankzij de highlightparels een ogenblikkelijke en moduleerbare glans.

Het product heeft een delicaat vanilleparfum met zonnige noten.

Wat je inderdaad heel goed ruikt als je het doosje opent is de vanille en vakantiegeur. Echt een hele fijne toevoeging vind ik dit want het product ruikt echt heerlijk.

Ook is de highlighter niet zo duur als in mijn vorige artikel van Smashbox. Deze highlighter is gemakkelijk te bestellen bij Kiko of in de winkels voor €16,95

Zowel blush als highlighter aangebracht.

Kiko Metal Fusion blush // 03 Electric Mauve

Deze blush heeft een hele mooie rosé gouden luxe verpakking. De blush is in 6 verschillende kleuren te verkrijgen en hebben allemaal een metal finish.

Ik besloot eens voor een felle kleur te gaan voor de Zomer. Ik kies altijd voor subtiel maar in de Zomer vind ik het leuk om eens een vrolijk kleurtje te dragen. Gelukkig is de kleur makkelijk op te bouwen en hoef je hem niet gelijk knal roze op je wangen te smeren.

De kleur vind ik echt gaaf voor in de zomer in combinatie met bovenstaande highlighter. Ik word er vrolijk van in ieder geval! De substantie is fijn en geeft totaal geen fall out.

Wat kiko van deze highlighter zegt:

Bewerkbare poederblush met metallic finish.

De romige poedertexture van deze unieke formule is gebaseerd op de innovatieve Fusion Technology: de perfecte combinatie van kleur en metallic parels, voor een onweerstaanbaar resultaat. Het poeder is zacht en soepel en bezorgt je een superaangename sensatie die zijig en uiterst vloeiend op de huid aanvoelt. Het product is lekker vloeibaar en je wrijft het met extreem gemak open, voor een moduleerbaar effect.

Met de mix van parels en pigment verkrijg je de typische, glanzende metallic finish die je laat stralen en die je huid meteen kleurt. Deze blush is ideaal om je gelaatstrekken te laten oplichten en te sculpten, en geeft je teint een levendige, heldere kleur.

Deze blush is geurloos maar daardoor niet minder fijn in gebruik. Ook deze blush had een leuk prijsje namelijk €9,95, te verkrijgen bij Kiko online of winkels.

Wat vinden jullie van deze Kiko producten?

 


Volg:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *