Kiko Color Fever Eyeshadow 101 Palette

IMG_4860_2

In Italië maakte ik voor het eerst kennis met het merk Kiko. Na veel erover gehoord te hebben moest ik natuurlijk als beauty liefhebber iets proberen van het merk. Uiteindelijk ben ik in die vakantie wel drie keer binnen geweest en heb ik meerdere producten van het merk gekocht. Het merk is zeker ook leuk voor als je niet te veel geld wilt uitgeven. Ik testen dit mooie palette met vier bordeaux rode kleuren uit.

IMG_4865Kiko bevat een aantal mooie producten zoals nagellak, lipsticks, lipglosses etc. Mijn ogen vielen natuurlijk weer gelijk op de kleine palettes van Kiko. Er zijn van deze color fever eyeshadow palettes vier verschillende varianten. Alle vier de varianten bevatten vier kleuren die goed op elkaar aansluiten. Je kunt zo makkelijk de vier kleuren combineren voor een mooie ooglook. Ik daagde mezelf eens iets meer uit en koos voor de bordeaux tinten.

IMG_4872

De verpakking van deze paletten is niet mega bijzonder. Het is een zwarte matte plastic doosje waarin zich de vier kleuren bevinden. Het nadeel hiervan is dat als je meerdere color fever paletten je hebt je ze moeilijk kan onderscheiden. Wel vind ik de binnenkant er heel gaaf uit zien. De gebakken kleuren bevatten allemaal 0,7 gram. Laten we kijken naar hoe gepigmenteerd de kleuren zijn.

IMG_4867IMG_4988

Zoals je hierboven kunt zien zijn ze dus erg goed gepigmenteerd en bevatten ze een hele mooie shimmer. De kleuren zijn ook heel goed in elkaar te blenden tot een mooie ooglook. Hieronder een ooglook die ik er mee maakte.

Conclusie

Dit palette vind ik dus zeker een mooie toevoeging. Ik gebruik het palette niet iedere dag zeker wel minaal 1 keer in de week. Mocht je dus op zoek zijn naar een redelijk budget palette met kleuren die goed op elkaar aansluiten is dit zeker een aanrader. Kijk ook vooral naar de overige drie paletten want ook die bevatten mooie kleuren.

Het Kiko Color Fever eyeshadow palette kost €13,90 en is te bestellen vie de kiko webshop.

Ps. Binnenkort zal ook de eerste Kiko winkel verschijnen in Nederland!


Volg:

7 Reacties

  1. 4 november 2014 / 20:29

    Wauw, wat een prachtig palette! Ik baal dat deze me de laatste keer niet is opgevallen toen ik in de KIKO shop liep. x

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *