Home // Kerstversiering in ons huis

Vanaf eind November staat de Kerstboom al bij ons in huis. De meeste verklaarde me voor gek maar ik vind dat het zoveel gezelligheid met zich mee brengt. Zo kan ik er optimaal van geniet! Het bleef niet alleen bij de boom, want ook de accessoires zijn aangepast, kijk mee.

Als ik met Noa buitenloop vind ik het heerlijk om binnen te gluren en naar alle Kerstbomen en accessoires te kijken (wel stiekem natuurlijk). Wij wonen in een hofje dus weinig mensen die hier voorbij lopen en binnen kijken. Toch ben ik best trots op mijn huisje in deze periode en laat ik jullie toch graag een beetje binnen gluren.

De Kerstboom was vorig jaar in bruin en champagne tinten, dit jaar hebben wij gekozen voor een mix van oude en nieuwe versiering. Ik kocht namelijk nog wat lichtblauwe- en wat zilveren/parelmoer kleurige ballen. Er zitten subtiele ballen in en een aantal mooie eyecatchers. Ik vind een lichte boom zoals dit jaar echt goed geslaagd.

Voor het raam heb ik een leuk Kerst plateau zelf gemaakt. Wat boompjes met sneeuw, een te schattig okergeel auto’tje en wat houten ornamenten. De nepsneeuw kan natuurlijk niet ontbreken!

Op onze grote houten tafel is het dit jaar niet al te druk maar toch wel in Kerstsfeer. Mijn Scrabble plankje veranderd en een glaze bokaal met daarin Kerstboompjes en kerstmannetje.

Ook heb ik naast de tv de Kerstmannetjes staan. De grootste is nieuw en die vind ik zo leuk, vooral ’s avonds want er zitten lichtjes in.

Op het salontafeltje heb ik nog twee glazen zuiltjes met een Kersthuisje erin. Kijk ook even naar de te schattige hond op de achtergrond haha!

Wat vinden jullie van de Kerstversiering in ons huis? Gezellig toch! Hebben jullie ook de Kerstboom staan?

 


Volg:

2 Reacties

  1. 20 december 2018 / 09:51

    Dat ziet er wel heel gezellig uit 🙂 Mijn huisje is te klein voor een kerstboom, haha, maar heb wel wat lampjes opgehangen 🙂

  2. 21 december 2018 / 21:02

    Wat hebben jullie het leuk versierd zeg, super schattig!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *