Kerst cadeau’s 2017

Kerst cadeau's 2017

Ook dit jaar lagen er ontzettend veel cadeautjes onder de Kerstboom. Niet alleen leuk om te krijgen maar ook zeker om te geven vind ik zelf. Bij beide families lagen er voor mij ook cadeautjes onder de Kerstboom. Ook nog een cadeau’s waar ik echt enorm blij mee ben. Vandaag deel ik daarom mijn Kerst cadeau’s 2017.


Dit jaar andere cadeau’s als voorgaande jaren. Er stonden altijd wel een aantal make-up producten op dit ik graag wilde maar ik ging deze keer eens voor wat andere cadeau’s. Ieder jaar deel ik mijn Kerstcadeau’s met jullie dus ook dit jaar weer.

Pom pom muts

Deze stond al langere tijd op mijn verlanglijst en had ik gezien bij Zoella in haar vlogmas. Zo’n ontzettende leuke muts! Stiekem wist ik dat dit cadeautje onder de Kerstboom lag omdat ik hem zelf had besteld voor bij mijn schoonouders.

Fotolijst

We hebben een heel leuk idee voor boven het bed met allerlei verschillende fotolijsten. Ik wilde graag een mooie grote lijst voor een trouwfoto van ons. Dit was precies wat ik bedoelde, een zwarte subtiele lijst.

Maskers

Hier kun je me altijd voor wakker maken. Maskers van Dr. van de Hoog gebruik ik best vaak en dat wisten mijn broer en schoonzus. Twee verschillende maskers die ik zeker binnenkort ga proberen.

Flamingo mok

Helaas kwam dit cadeautje kapot onder de Kerstboom vandaan. Ik heb tegenwoordig echt een enorme verslaving als het gaat om verschillende mokken, deze flamingo mok is een mooie toevoeging. Gelukkig heeft Bol.com het goed geregeld en is er al een nieuwe onderweg.

Maatlepeltjes

Omdat ik tegenwoordig veel aan het bakken ben kunnen maatlepels ontzettend handig zijn. Nu hoef ik dus niet meer op de gok wat erin te gooien en kan ik deze handige lepels gebruiken.

Leren handschoenen

Leren handschoenen had je toch al Vera? Zei mama toen ze op mijn verlanglijst stonden. Ja klopt alleen die van mij waren echt aan het verslijten en zagen er niet mooi meer uit. Hier ben ik dus enorm blij mee als het weer kouder word.

Sailer cap

Helemaal hip de Sailer cap! En ik vind ze echt ontzettend stoer. Genoeg mutsen nu om af te wisselen haha. Ik vroeg deze omdat die gewoon overal bij kan.

Niels en ik hadden besloten om zelf geen cadeau’s voor elkaar te doen met Kerst. We hebben hier uiteindelijk een beetje spijt van gekregen en hebben besloten om het volgend jaar wel weer te doen. Is toch leuk als je wat random cadeau’s van elkaar krijgt voor een betaald bedrag.

 

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

Signature
Volg:

1 Reactie

  1. 30 december 2017 / 09:39

    Wat een leuke en originele cadeaus heb je gehad zeg! Die muts en flamingo mok zijn echt geweldig!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *