Kat von D tattoo liner // Trooper


KatvonD_tattooliner_11

Het schijnt de beste eyeliner te zijn die er tot nu toe op de markt is en bestaat al een aantal jaren nu. Aangezien ik iedere dag eyeliner draag was ik heel benieuwd of deze eyeliner alle andere overtrof. En YAY! hij overtreft alle andere eyeliners. Vandaag laat ik zien waarom iedereen deze eyeliner in bezit zou moeten hebben.

KatvonD_tattooliner_10

Aangezien ik mijn vloeibare eyeliner bijna iedere dag wel draag heb ik wel een aantal eisen waaraan hij moet voldoen. Alleen voldoet er nooit één aan alle, hebben ze een fijne punt dan drogen ze snel uit. Heb ik eindelijk een mooie zwarte gevonden gaat hij op den duur afdrukken geven. Het is eigenlijk nooit echt goed.

KatvonD_tattooliner_7

Kat von D is een bekende Tattoo artiest in LA die zelfs haar eigen programma heeft. Ze staat bekend om haar unieke en mooie manier van werken. Een prachtig vrouw vol met tatoeages die niet vies is van make-up. Ze wilde graag een eyeliner ontwerpen die net zoals het zwarte inkt van een tatoeage zou zijn.

De buitenzijde van de eyeliner stift is mooi in detail verwerkt want ook hier zie je de tattoo sfeer terug komen. De sterretjes en het lettertype vind ik er echt heel erg bij passen.

KatvonD_tattooliner_9

Wat het geheim van deze eyeliner is, is dat de stift van synthetische haartjes is en niet van vilt. Deze haartjes zitten tot een smalle punt waardoor de punt dus minder snel kan afbreken of buigen. Ook beweegt dit erg gemakkelijk mee en kun je hele dunnen maar ook dikke lijnen aanbrengen. Ik heb echt nog nooit zo’n makkelijke eyeliner mee gemaakt!!

KatvonD_tattooliner_8

Zoals op de swatches op mijn hand te zien kun je er echt van alles mee.

KatvonD_tattooliner

Deze eyeliner is ook echt intens zwart en ook nog eens waterproof. Dit is ook echt de eerste eyeliner die bij mij na een hele dag(+/- 15 uur) niet gaat vlekken en echt nog zit zoals ik hem heb aangebracht!

Wat ik me nog wel afvraag is wat er zo speciaal is aan de dop. Er zit namelijk een soort van terugveer systeem in, je voelt namelijk als je de dop erop klikt iets bewegen en het lijkt net alsof zich nog een kussentje in de dop bevind. Ik ben echt heel benieuwd waarom ze dit hebben toegevoegd.

KatvonD_tattooliner_6

De eyeliner gebruik ik nu een weekje of twee en gebruik hem echt iedere dag. De tip blijft netjes in zijn vorm en de hoeveelheid en intensiteit is nog precies het zelfde als eerst. Ik ben echt heel erg hierover te spreken en ga zeker een back up inslaan binnenkort. Helaas is de tattoo liner weer niet heel gemakkelijk te verkrijgen maar wel te bestellen online. Ik heb hem besteld via Sephora.com en koste daar $19 wat neerkomt op €17. Dat is deze eyeliner dubbel en dwars waard in ieder geval.


Volg:

2 Reacties

  1. 15 september 2015 / 21:52

    Hier hoor ik altijd zoveel goeds over! Ben er echt nieuwsgierig naar, maar vind het zo jammer dat je ‘m inmiddels online moet bestellen omdat er geen Sephora meer in NL zit 🙁 X

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *