Jeffree Star Velour liquid lipstick // Gemini & Masochist

Jeffree Star Velour liquid lipstick

Vorig jaar Maart kocht ik mijn eerste product van Jeffree Star, een liquid lipstick die ik tot nu toe nog steeds heel erg graag draag. Ik vond het tijd worden voor een nieuwe kleur en besloot te gaan voor Gemini en Masochist. Zal ik deze net zo vaak gaan dragen als mijn Celebrity skin?

De producten van Jeffree Star zijn tegenwoordig gemakkelijker te verkrijgen via Beautybay. Hierbij heb je geen invoerkosten en verzendkosten en kun je dus gewoon alles bestellen wat je wilt. De Velour liquid lipsticks zijn in alle kleuren te verkrijgen die je maar kunt bedenken en kosten allemaal €19.

Jeffree Star zelf is een aparte verschijning vind ik zelf. Hij is vooral bekend geworden met Youtube en hij maakte in eerste instantie de mooiste looks. Tegenwoordig draait hij er een beetje in door en vind ik het af en toe heel erg ver gaan. Met name het taalgebruik en de statements die worden gemaakt. Toch vind ik zijn make-up het waard om te gebruiken.

De verpakking is zoals bij Celebrity skin hetzelfde. Lekker veel roze en de kleur is gelijk te zien door de doorschijnende huls. Hierdoor kan ik nu makkelijk zien welke kleur ik heb zonder de verpakking open te hoeven maken. De applicator van Jeffree Star lipsticks vind ik tot nu toe de fijnste die ik in bezit heb. Je kunt strakke lijnen maken en er zit genoeg product aan. De geur van Gemini is het zelfde als Celebrity skin, ik vind het een beetje vanille achtig ruiken. Masochist daar in tegen ruikt chemisch en heeft niet die lekkere geur. Jammer dat niet alle lipsticks dat dus hebben.

Hoe Jeffree Star de lipsticks omschrijft;

♥ Masochist: The color of crushed berries on ice. This dark pink matte lipstick is cool toned and extremely addictive.
♥ Gemini: Inspired by Jeffree’s best friend who is a Gemini, this terra-cotta warm-toned nude is the perfect finish to any makeup look!

Masochist // Gemini // Celebrity Skin

Ik heb alle drie de kleuren naast elkaar aangebracht, zoals je kan zien is Masochist een mooie knaller en zijn Gemini en Celebrity skin familie van elkaar. Gemini is meer roze/peachy terwijl Celebrity skin meer een bruine ondertoon heeft.

Masochist is echt een ontzettende gave kleur om de lippen. Een intens roze/ berry kleurige lipstick, hier houd ik echt van! Zeker een kleur die ik vaker ga gebruiken. Misschien niet voor naar het werk maar zeker wel voor in het weekend.

Gemini is iets meer toegankelijk en makkelijker te combineren. Voor mij is het niet echt meer een nude kleur en valt hij aardig op met mijn bleke huidje. Toch draag ik hem graag en vind ik hem bij heel veel looks goed te combineren.

 

Signature
Volg:

3 Reacties

  1. 10 februari 2017 / 15:44

    Wauw. Deze lipsticks lijken me zoooo fijn! Ze zien er zo mooi uit op jouw lippen. Wat kun je ze trouwens ook netjes aanbrengen zeg, ik ben onder de indruk!

  2. 13 februari 2017 / 15:58

    Jefree Star lipsticks staan nog echt op mijn wishlist, zo gaaf! Mooie kleuren heb je!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *