Interieur accessoires voor de Lente

Interieur accessoires voor de Lente

Op dit moment ben ik nog altijd tevreden met de okergele en blauw tinten in ons interieur maar toch kriebelt het af en toe om wat te gaan veranderen. Ik zou dan graag pasteltinten en wat meer natuurtinten willen gaan gebruiken. Vandaag deel ik mijn inspiratie interieur accessoires voor de Lente met jullie!

Pampasgras

Pampasgras, je ziet ze echt heel veel voorbij komen! Je hebt ze in alle kleuren tegenwoordig maar ik vind de beige originele tint nog het mooist. In combinatie met mooie grote vaas en tegen een gekleurde muur. Ik heb er stiekem al twee in huis gehaald. Ik heb ze gekocht maar blijkbaar kun je ze ook gewoon langs beekjes vinden, scheelt je een hele hoop!

Rotanspiegels

Verschillende rotanspiegels aan de muur vind ik ook echt heel gaaf staan. Dan vooral ook verschillende soorten en maten combineren. Ik ben er alleen nog niet aan uit waar ik dit bij ons in huis zou hangen dus daar zou ik wat voor moeten verzinnen. Ik ga eens wat meer inspiratie opdoen met Pinterest hiervoor.

Fluwelen/gehaakte kussens

Dit vind ik ook echt een gave trend, fluwelen en gehaakte kussens. De fluwelen kussens heb je in veel kleuren maar vooral de donkerblauwe en pastel tinten vind ik mooi. Bij de gehaakte kussens vind ik beige en lichte tinten heel mooi.

Vazen

Vazen maar dan echt in alle vormen, formaten en kleuren. Leuk met verschillende bloemetjes en veldboeketjes erin. Ik vind het vooral leuk om verschillende formaten en vormen te combineren. Deze van Westwing vind ik leuk en dan combineren met doorzichtige vazen.

Eigenlijk zou ik ieder seizoen wel even het interieur willen veranderen maar dat gaan we natuurlijk niet doen. Het okergeel met blauw wat we op dit moment hebben is heel opvallend en vond ik echt gezellig met de Winter en Herfst maar nu de Lente er aan komt (hopelijk heel snel!) vind ik zachte tinten ook heel mooi. Toch maar eens over na gaan denken en misschien geleidelijk veranderen.

Wat hebben jullie in huis aan accessoires en zouden jullie ook wel eens wat willen veranderen?


Volg:

4 Reacties

  1. Anneke
    12 maart 2020 / 11:59

    Super leuk die spiegels

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *