Instagram looks 2017

In 2018 zal ik minder looks op mijn Instagram account gaan plaatsen. Ik heb besloten om foto’s te gaan delen uit mijn dagelijkse leven en foto’s die te maken hebben met mijn blog. Vandaag leg ik er iets meer over uit en kijken we terug op mijn Instagram looks 2017!


Het betekent niet dat er helemaal geen looks meer online komen want ik blijf het heel leuk vinden om te doen en te delen. Wel komt er meer variatie op mijn Instagram account @face2beauty. Ik weet dat ik hierdoor een hoop volgers zal verliezen maar hopelijk ook weer nieuwe mag verwelkomen. Soms moet je het over een andere boeg gooien om je blijer te voelen bij iets. Ik heb ook nog mijn Instagram @lifeofvera_ hier deel ik gewoon alles wat ik leuk vind ondanks er geen vaste mooie feed aan zit, hier veranderd niets.

In totaal 28 verschillende looks! Iedere look vind ik nog steeds geslaagd, oké de ene wat mooier als de andere maar toch trots. Ik ga zeker nog verder met ooglooks maken maar zoals ik zei met meer afwisseling tussendoor. Niet alleen maar een feed met ogen die je aanstaren maar ook foto’s van mooie make-up producten en spullen en natuurlijk mogen full face foto’s niet ontbreken. Benieuwd wat ik allemaal ga delen in 2018? Volg me dan zeker!

Welke look was jullie favoriet van 2017?

 

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

Signature
Volg:

1 Reactie

  1. Kathleen
    5 januari 2018 / 08:09

    Die 2 laatste vind ik wel heel mooi, Vera !

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *