Insta-favorites #2

Een aantal weken geleden kondigde ik mijn nieuwe rubriek aan, Insta-Favorites. Ik heb weer een aantal meiden gevonden die mee willen doen aan het nieuwe item! Namelijk Lotte, Margo, Veronique en Samantha. Ik leerde weer een hoop nieuwe dingen kennen dus kijk mee.

En om het een beetje in de goede sfeer te houden doen we het in Herfst stijl haha! Ik heb weer vier nieuwe categorieën bedacht namelijk favorieten stad, film, skincare, thee en koffie. Bij stad mag er natuurlijk zowel Nederland als een stad in de wereld zijn en bij thee en koffie kan je natuurlijk zowel van thee als van koffie houden!

We beginnen bij de categorie favoriete stad en natuurlijk ben ik het helemaal eens met New York aangezien dat ook mijn favorieten stad is. London staat ook hoog op mijn to go lijstje! Heel veel steden heb ik eigenlijk nog niet gehad in Nederland maar Maastricht en Haarlem lijken me ook heel mooi.

 

Ik ben zowel een koffie als thee liefhebber! Respect voor Lotte die van sterrenmunt houd want dat vind ik zelf helemaal geen lekkere smaak en blijft hier altijd over haha. De thee van Veronique en Samantha zou ik echt eens willen proberen binnenkort. Toch maar op de koffie/thee bij deze meiden haha! Gemberthee is van mij ook groot favoriet in deze tijd van het jaar.

Skincare, echt een categorie waar ik nog heel veel kan leren. In mijn routine zitten ook een aantal Clinique favorieten dus het nieuwe Jelly product ben ik heel benieuwd naar. Kiehls heeft ook zeker een aantal hele fijne producten. Flow Cosmetics en Image skincare ga ik eens naar op zoek want deze merken had ik nog niet eerder van gehoord, thanks meiden!

Bij dit koudere weer horen ook favorieten films! En ik heb twee nieuwe films hierdoor op mijn te bekijken lijst staan. Ik heb ‘The last song’ en ‘You’ve got mail’ nog nooit gezien, oepsie. Untouchables is ook echt een favoriet van mij en Disney films doen het natuurlijk altijd goed.

Ik ben weer een hoop nieuwe producten en films op mijn lijstje kunnen toevoegen dus ook deze insta-favorites vond ik weer ontzettend leuk. Deze meiden zijn ook stuk voor stuk favorieten van mij om te volgen op Instagram.

Mocht je mee willen doen de volgende keer laat het me dan zeker even weten! Of mocht je favorieten willen weten van bepaalde personen dan ook natuurlijk dan ga ik dat proberen te regelen.


Volg:

1 Reactie

  1. 30 september 2018 / 16:55

    Ik vind dit zo’n leuk rubriekje! Ik kan er echt van genieten om te lezen wat iedereens favorieten zijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *