Inrichting van de Babykamer

Inrichting van de Babykamer

Het babykamertje is gewoon bijna af! Heel vreemd om dit te typen maar het is toch echt zo. Ik wil jullie vandaag een sfeerimpressie geven van de inrichting van de babykamer. Ben er best trots op dus kijk mee!

Het kleurthema zat al langer in mijn hoofd omdat we dit ook beneden in de woonkamer hebben toegepast maar om dit in een babykamer voor elkaar te krijgen is toch wel next level. Het is gelukt en alles past goed bij elkaar vind ik zelf.

Wij zijn niet voor een standaard babykamertje gegaan zoals je in de winkel compleet kan kopen. Ik vond het leuker om zelf spullen bij elkaar te vinden en dit passend bij elkaar te maken. De commode is namelijk gewoon een Hemnes ladekast van Ikea en daarop hebben we zelf lederen handgrepen bevestigd. Ook de kast is van Ikea (PAX) en hebben we zelf samengesteld, zo kan ze hier nog jaren mee vooruit en is er echt enorm veel plek.

Het ledikant is wel van een baby winkel en was zelfs in de aanbieding! Toen ik hem zag dacht ik ja dit past er perfect bij. Dat klopte ook want ik vind het ledikantje echt een mooie toevoeging met het wit en blanke hout. Boven het ledikant hangen 6 verschillende fotolijstjes met diertjes, is toch echt te schattig.

In de hoek staat een super vette oker gele stoel, ook weer gewoon van de Ikea. Hier wil ik af en toe de voedingen gaan geven, gewoon in rust. Boven de stoel hangen al wandrekjes met boekjes erin, je kunt niet vroeg genoeg beginnen met voorlezen toch haha.

Boven de commode hebben we twee wandplanken met weer de lederen banden opgehangen. Zelfde website als de handgrepen van de commode en ze leveren ze zelfs inclusief planken. Ik vind het zo leuk om die planken te decoreren.

We hadden niet gedacht dat Nijntje zo nu en dan terug zou komen in het kamertje. Ik vind de Nijntje series met roze/mint of blauw niet mooi (smaken verschillen!). Maar de okergele en blauwe Nijn vind ik leuk en ook het hoofddecoratie boven de planken vind ik echt zo leuk.

Op de commode wil alleen nog een paar mandjes. Het is dus op een paar kleine dingetjes na echt af! Ook moet ik nog een aantal kleine dingen van de uitzetlijst hebben maar ik heb nog 3 maanden.

Hebben jullie mijn artikel over mijn eerste trimester al gelezen?

 


Volg:

4 Reacties

  1. 5 oktober 2019 / 09:51

    Wat een onwijs lief kamertje! Mooie kleuren ook!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *