House of Lashes Boudoir & Pixie Luxe Lashes

House of lashes Boudoir & Pixie

Wimpers! Ik ben in 2016 pas echt de nepwimpers gaan accepteren want daarvoor vond ik het allemaal maar onzin. Mijn favorieten merken zijn op dit moment Annytude en House of Lashes. Ik kocht twee nieuwe sets; House of lashes Boudoir & Pixie luxe lashes en review ze vandaag voor jullie.

Ik gebruik niet dagelijks fake lashes maar meer voor feestjes en looks op Instagram. Ze maken een look echt af vind ik zelf. Je hebt tegenwoordig steeds meer varianten van dramatische grote lashes tot meer naturel en draagbare lashes. Deze keer wilde ik eens gaan voor een wat meer subtieler effect en koos twee verschillende lashes van House of Lashes.

De wimpers heb ik weer bij mijn favorieten webshop besteld als het gaat om nepwimpers namelijk Lashaddict. Ze hebben een groot assortiment aan verschillende merken maar vooral heel veel keus als het gaat om House of Lashes. Beide setjes kosten daar €15,95. Ook bestelde ik er weer nieuwe wimperlijm bij van House of Lashes in de zwarte kleur. Dit is echt de beste die ik tot nu toe heb getest en doordat de lijm zwart is zie je geen witte of kleurloze lijnen tussen je wimpers.

Boudoir Lashes 

Boudoir is een wimper die een apartere vorm heeft als normaal. De haren lopen van 11 mm naar 15 mm en het uiteinde 6 mm. De buitenzijdes zijn dus het minst lang. Doordat de haartjes kriskras door elkaar lopen heeft het een natuurlijk en vol effect. Boudoir lashes hebben een dikke band waarmee je ze bevestigd wat een stuk makkelijker werkt.

Band Length: 37mm
Lash Length: 11mm (Inner), 15mm (Center), 6mm (Outer)

Pixie Luxe Lashes

Ook deze hebben net als de Boudoir lashes een dikke band om mee te bevestigen. Ook hebben ze over elkaar kruisende haartjes waardoor het een voller effect geeft. De lashes lopen van 10 mm naar 15 mm en blijven aan de buitenzijde ook 15 mm. De Boudoir lashes zijn iets rommeliger, deze pixie luxe ogen wat netter.

Band Length: 37mm
Lash Length: 10mm (Inner), 15mm (Center), 15mm (Outer)

Hiervoor had ik de Au Naturel, Sweet Romance en de Temtress Whisky geprobeerd van House of Lashes. Deze hadden allemaal een vrije dunne band om te bevestigen. Wat ik merk is dat een dikkere band gemakkelijker aan te brengen is en het een stuk mooie oogt. Ze zijn vergelijkbaar met Annytude. Boudoir is tot nu toe mijn grootste favoriet!

Heel benieuwd ben ik nog naar de bekende Iconic lashes van House of Lashes helaas zijn deze al langere tijd niet op voorraad dus hierop zal ik nog moeten wachten. Mochten deze weer verkrijgbaar zijn ga ik ze zeker nog testen.

Signature
Volg:

3 Reacties

  1. 7 januari 2017 / 19:19

    Die van Boudoir zijn zo mooi! Zien er gewoon natuurlijk uit, echt prachtig. Malou x

  2. 7 januari 2017 / 19:21

    Die van Boudoir zijn zo mooi! Zien er gewoon natuurlijk uit, echt prachtig. De Pixie Luxe vind ik net iets te, maar zijn verder ook mooi! Malou x

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *