Hotspots // New York #2

Hotspots in New York

Na drie keer New York te hebben bezocht hebben we toch weer een hoop nieuwe hotspots ontdekt. We hebben zo onze vaste hotspots in New York waar we altijd willen eten maar iets nieuws ontdekken zit er ook altijd wel bij. Deze keer vooral leuke ontbijt/lunch tentjes!

Voor het ontbijt wilden we eens op zoek naar iets gezonders en vooral een gezellig en sfeervol plekje. Op Instagram kun je echt heel veel ideeën op doen als het gaat om leuke hotspots. We hadden vooraf al wat opgezocht dus.

Bluestone lane 

Bluestone Lane zit met meerdere ketens over New York verspreid. Ze hebben vooral healthy ontbijtjes en hele lekkere koffie en juices. De eerste keer besloten we in Soho te gaan. Het tentje is niet mega groot maar wel enorm gezellig ingericht. We hadden echt heel lekker en vooral heel gezond gegeten. We besloten de volgende ochtend nogmaals te gaan maar dan vlakbij Central Park. De hotspot is daar ook erg gezellig alleen het personeel echt het tegenovergestelde als de dag ervoor. Ze vergaten ons… en ook kreeg ik nog een bord met eten over me heen (zonder enige sorry daarna!). Het eten zelf was gelukkig wel weer enorm lekker. Mocht je er dus heen willen gaan raad ik die in Soho heel erg aan.

Le Pain Quotidien

De rest van de ochtende zaten we bij Le Pain Quotidien. Ook een keten die overal verspreid zit in New York. Wij hadden er zelf één gevonden vlakbij ons hotel. Je kunt er heel lekker gevarieerd ontbijten en lunchen. Ze hebben een uitgebreid menu en je kunt voor zowel gezond als wat ongezonder gaan. De koffie is hier ook echt heel lekker en iedere ochtend begon ik met een lekkere Cappuccino of Latte. Aanrader is de Dragon Bowl of de Brusselse wafel.

Haru Sushi

Als we in New York zijn willen we ook altijd wel een keer goede Sushi eten, meestal was dit bij Blue Ribbon maar die is wel aan de prijzige kant. Haru Sushi zit op meerdere plekken en maakt ook de Sushi voor je neus klaar. Het was echt enorm lekker en we zaten aan de bar naast elkaar toe te kijken naar hoe de kok het allemaal deed. Een stuk goedkoper als Blue Ribbon en zeker zo leuk! Wij hadden geluk dat we nog aan de bar terecht konden maar ik zou van te voren wel even reserveren als dat kan.

Trattoria Dell’Arte

Lekker afwisselend gegeten deze keer want we zijn ook nog naar de Italiaan geweest. Aan de buitenkant zou je denken dat het geen grote tent is maar als je naar binnenloopt kan je helemaal naar achteren waar veel plek is. De bediening was hier erg vriendelijk en de pizza’s en pasta’s zijn echt top. Helaas heb ik alleen geen foto’s van het eten gemaakt maar Niels had een pizza met een hele dunne knapperige bodem en ik had tortellini met spinazie vers gemaakte pesto.

MILK

Ook dit leuke zaakje hadden wij gezien op Netflix bij Chef’s Table. Vooral lekker als tussendoortje! Mocht je naar New York gaan en hier naar toe willen, eerste even de aflevering kijken. Ik nam het welbekende ijsje dat smaakt naar cereal melk en Niels had de bekende Crack pie. Ze hebben ook hele leuke streetart hier vlakbij dus gelijk even wat leuke foto’s schieten.

Gregory’s Coffee

De meeste Amerikanen halen hun koffie bij Starbucks maar op een gegeven moment heb je daar ook wel alles geprobeerd en is iedere dag dezelfde koffie ook maar saai. Wij hopte binnen bij Gregory’s coffee en blijkbaar zit deze ook overal in New York. Ik nam 1 van mijn favorieten Chai thee latte en die was hier zo lekker! Echt een heel leuk koffiezaakje om even te zitten tussendoor.

Blue Hill 

Mocht je een hele leuke ervaring willen op doen en wat meer geld uit willen geven (wat meer! haha) reserveer dan in Nederland al voor dit sterrenrestaurant. Er is een aflevering van Chef’s Table op Netflix met alles over Blue Hill. Wij hebben hier echt zo lekker gegeten en gedronken dat we totaal geen spijt hebben gehad. Een enorme leuke avond met een hele belevenis, zowel de sfeer als het eten. Je word behandeld als een prinsesje en het personeel is enorm vriendelijk.

We hebben ook wat oude favorieten opgezocht zoals Cuba en Shake Shack. Mocht je hier nog wat over willen weten mag je me ook zeker even een mailtje of reactie sturen. Natuurlijk mag dit ook altijd als je nog wat tips nodig hebt voor New York!

Mijn fotoverslagen al gezien van New York?


Volg:

1 Reactie

  1. Kathleen
    4 juni 2018 / 07:59

    Mooi dat jullie zo genoten hebben van jullie reis naar New York en leuk dat we daar ook van mogen genieten hebben!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *