Hoe dan? // Van dunne naar volle wenkbrauwen

Jaren heb ik mijn eigen wenkbrauwen in ‘model’ gebracht door maar een beetje hier en daar te epileren. Het model bleef vrijwel altijd hetzelfde alleen nooit naar mijn zin. Ik besloot vorig jaar maar eens naar iemand te gaan die er echt verstand/gestudeerd voor heeft, daar heb ik geen moment spijt van! Van dunne naar volle wenkbrauwen.

Boven: Nu / Midden: 2017 / Onder: 2015

Zo nu en dan ging ik wel eens naar een schoonheidsspecialist om mijn wenkbrauwen te laten epileren. Zij epileerde dan vooral de haartjes die verdwaald waren en brachten nooit echt meer model in mijn wenkbrauwen of gaven me goed advies. Ik tekende ze bij maar durfde nooit echt verder te gaan dan mijn eigen wenkbrauw een beetje opvullen.

Ik besloot mijn zoektocht te starten naar iemand die er echt verstand van had. Na wat googlen kwam ik al snel bij iBrow junkies in Breda. Een afspraak bij Marlies was zo gemaakt en een paar dagen later lag ik bij haar in de stoel. Ze wist gelijk wat ik bedoelde en ging gelijk aan de slag met verven, epileren, waxen en knippen.

Marlies was meteen duidelijk en vertelde me dat ik niet gelijk na één behandeling de perfecte wenkbrauwen zou hebben. De haartjes moesten gaan groeien en ik moest er weken vanaf blijven om tot een mooi resultaat te komen. We spraken af om na 5 weken terug te komen en zo iedere keer wat dichter bij de perfecte wenkbrauw te komen.

Links: zonder product / rechts: bijgetekend met Anastasia Dipbrow

Ik mocht vooral niet zelf epileren en dat was gelijk ook het moeilijkste want ik kan er echt niet tegen als er hier en daar een verdwaald haartje te zien is. Toch hield ik het vol met in gedachte dat het over een aantal maanden wel goed moest komen. Iedere week zag ik er haartjes bij komen en iedere keer nadat ik bij Marlies was geweest was ik weer een beetje meer tevreden.

Op dit moment ben ik ongeveer een half jaar bij Marlies en ben echt heel blij dat ik de stap heb gemaakt. Iedere dag is het zo gemakkelijk om mijn wenkbrauwen in model te krijgen. Ik teken ze een beetje bij en weet nu precies welke haartjes ik wel en niet mag weghalen.

Mocht je dus net als mij niet weten waar je naar toe moet gaan, dan adviseer ik iemand die gespecialiseerd is in wenkbrauwen. Een schoonheidsspecialist krijgt vaak maar een paar minuten de tijd om te epileren en een echte brow-specialist er daar al zo’n half uur mee bezig. Mocht je in de buurt van Breda wonen raad ik echt aan om bij Marlies te gaan van iBorw Junkies! Ze is ook actief op instagram.


Volg:

1 Reactie

  1. 23 januari 2019 / 19:44

    Wat fijn dat je een goede plek hebt gevonden voor je wenkbrauwen! Ik moet zeggen dat ze er ook érg mooi uit zien, dus resultaat is er zeker na al die tijd 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *