Hotspot // High tea bij de Yoghurt Barn

In Breda is sinds kort een Yoghurt Barn geopend. Ontzettend nieuwsgierig want ik had hier al heel veel leuke dingen over gehoord. De naam zegt het al, a lot of yoghurt! Samen met mijn schoonzusje en mama probeerde ik de high tea uit en dit was zeker een aanrader.

Laatst was ik op een Maandag al met mijn vriendinnetje Rosanne bij de Yoghurt Barn om een kopje koffie te drinken. De Yoghurt Barn zit op de plaats waar vroeger de supertrash zat aan de Veemarktstraat. Ze hebben er echt een hele leuke plek van weten te maken met enorm veel planten en groen, leuke zitjes en een open keuken.

Yoghurt Barn heeft nu in totaal 13 filialen over heel Nederland zitten. De naam zegt het eigenlijk al, veel producten met Yoghurt. Ze hebben echt de lekkerste smaken yoghurt en verschillende toppings en combinaties. De menu kaart is echt een feestje voor zowel ontbijt, tussendoor en lunch. Ik ben in ieder geval nog lang niet uitgekeken op de kaart en wil nog zeker weer een keer terug!

Ook is alles vegatarisch en kun je een hele hoop vegan alternatieve krijgen. Ook kun je afhalen en alles to go mee nemen naar huis, handig voor op de Zondag als je lekker wil uitbrakken!

Wat ook nog eens super is, ze serveren koffie met mijn favorieten koffie bonen van Bocca. Thuis maken wij onze koffie namelijk ook met Bocca en deze bonen zijn zo lekker. Ook hebben ze echt een enorme lekkere Chai latte, die hoog op de favorieten lijst bij mij staat.

Vorige week Zaterdag ging mijn mama, schoonzusje en ik voor een high tea en mensenlief dit wil echt iedereen. Je krijgt een hoop maar ook echt een hoop lekkers. Van breekbroodjes met verschillende yoghurt dipjes tot toast en van macrons tot verschillende yoghurts en taartjes. Ook mag je aan het eind nog genieten van een frozen yoghurt. Je krijgt ook nog eens keus uit een hoop heerlijke verse theetjes. Eigenlijk wilde ik ze allemaal proeven want ze waren echt super!

Mocht je het allemaal niet op krijgen dan is dat geen probleem. Je vraagt gewoon om een doggy bag en krijgt een handig doosje met de leftovers mee naar huis, dan kun je er thuis dus verder van genieten.

Dit artikel is geen spon en ik ben oprecht heel blij met deze hotspot in Breda. Je kunt ook nog kiezen voor een brunch, proeverijtje of een all day breakfast/lunch. De high tea die wij hebben genomen kost €21,50.


Volg:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *