Herfst woonaccessoires wishlist

Herfst woonaccessoires wishlist

Als de Herfst aanbreekt heb ik altijd zin om mijn accessoires in huis aan te passen. Wat meer warme tinten en wat meer kaarsen en cosyness. Ik ben toch iets meer thuis door het koudere en regenachtige weer en wil daar dan optimaal van genieten in een fijne omgeving. Ik deel vandaag jullie mijn Herfst woonaccessoires wishlist.

1. Stolp lamp // 2. Jo Malone kaarsen // 3. Zuiver klokje // 4. Kussens H&M/Zara //5. Scrable letters // 6. Ananas kaars (H&M)

Nou moet ik ook wel zeggen dat ik graag nieuwe accessoires wil omdat we één van onze muren hebben geschilderd in een andere kleur. We hadden daar donker taupe op zitten en ik heb de muur nu geverfd naar petrol green. Totaal anders en sommige accessoires staan gewoon niet meer mooi tegen de muur. Het is de muur van de TV dus we kijken er ook continu tegen aan haha!

Het liefst zou ik dus met okergele tinten gaan werken maar ik vind het toch best gewaagd. Misschien wat kleine details als kussentjes wil ik zeker gaan toevoegen. Het maakt het toch allemaal net was frisser!

Ook wil ik in de Herfst en Winter weer meer kaarsen. ’s Avonds steek ik ze altijd allemaal aan en vind het zo gezellig! Met een bakje thee, dekentje en een serie/film of mijn laptop. Heerlijke huismus ben ik toch ook hè haha.


Volg:

2 Reacties

  1. Anneke
    26 september 2018 / 11:39

    De pompoenen en het oker geel staan erg mooi bij je muur. Ik kan het weten
    Ik zoek alleen nog zo’n lampje maar dan ipv een stolp draad. Heerlijk kaarsjes aan dekentje erbij. Niks meer aan doen

  2. 26 september 2018 / 13:50

    Wat een leuke herstspullen! Ik heb echt zin om wat lekkere geurkaarsen in te gaan slaan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *