Home // Herfst accessoires

Afgelopen dagen hebben we al een beetje mogen voorproeven met het Herfst weer. Het begint steeds vaker te regen en te waaien en de temperaturen worden kouder. Tijd om het hele huis te voorzien van nieuwe accessoires vond ik zelf! Ik ging voor een andere accent kleur en laat vandaag alles aan jullie zien.

Een aantal weken geleden heb ik de muur achter de tv een andere kleur gegeven, van saai Taupe naar blauw/petrol. Even wennen maar zo blij dat ik dat heb gedaan, het oogt gelijk een stuk lichter in huis. Enige nadeel is dat mijn blauwe accessoires niet mooi meer tegen de muur stonden. Ik besloot wat te gaan winkelen en zoals jullie afgelopen week in mijn wishlist zagen wilde ik de kleur okergeel erbij.

Op het trappetje heb ik niet heel veel veranderd. Gewoon wat subtiel gehouden. Ik heb onderaan wel twee glazen bokalen staan waarin ik wat leuke herfst kleurtjes heb gedaan, deze komen van de Action.

Aan de ene kant van de TV heb ik mijn nieuwe favoriete item staan. Dit is een grote veer van de Trendhopper, er zit een hele lichte goude gloed over die ik niet goed op foto vast kon leggen helaas. De gele vaas komt van Leenbakker uit de nieuwe collectie en dat okergeel staat toch super tegen zo’n blauwe wand. De twee theelichtjes komt ook van de Trendhopper.

Aan de andere kant van de TV staat ook een hele mooie eyecatcher waar ik heel erg blij mee ben. Een stolplamp van Directlampen.nl, een beetje industriele look wat goed bij onze meubels past. De lamp die erin zit is echt heel gaaf want als je hem aan doet zie je de spiraaldraden mooi branden. Ze hebben op de website echt hele mooie lampen dus zeker het kijken waard! De rest van de items ernaast komen van de Pronto.

Op de salon tafel twee kruiken van Riverdale en de witte theelichtjes heb ik al langere tijd en volgens mij kwamen deze van de Hornbach. Het (neppe) bontje komt van de Intratuin. Ik vind deze combi voor de Herfst en Winter zo leuk!

Op de grote tafel besloot ik toch de kleur blauw ook weer terug te laten komen aangezien ik dit een mooie combinatie vind met licht houd en taupe stoelen. Dit alles heb ik al langere tijd en heb ik gewoon weer even anders gecombineerd! Vind het echt heel leuk staan op de eettafel.

Zelfs als je bij ons aan de voor deur staat oogt het nog gezellig. Pompoenen en een nieuwe deurmat! Die kleuren combi is toch helemaal top.

Hebben jullie ook wel eens zin om alle accessoires aan te passen. Ik vind het gelijk weer allemaal een stuk gezelliger en heb zo’n zin om hele dag lekker met een dekentje op de bank te liggen! Laat die koude dagen maar komen.

 


Volg:

4 Reacties

  1. 5 oktober 2018 / 14:49

    Wat een leuke accessoires en fijn sfeertje zo! Heel leuk gedaan 🙂

  2. 6 oktober 2018 / 11:53

    Aah zo leuk!! Geeft echt een super leuke sfeer!

  3. 9 oktober 2018 / 14:55

    Wat heb je je huis leuk aangekleed voor de herfst zeg! Ik vind de okergele vaas echt super mooi en de blauwe tinten ook. Staat ook wel echt heel erg stijlvol bij elkaar.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *