Happy New Hair

IMG_6851

Net voor kerst had ik eens zin om mijn haar totaal anders te laten kleuren. Ik ging voor een ombre van bruin naar blond in de punten. Dit is helaas twee keer mis gegaan en ik liep echt heel erg voorschut. Gelukkig was na twee keer kleuren het een beetje aantoonbaar maar nog steeds niet zoals ik het wilde. Om mijn haar rust te geven liet ik het zo en de kleur trok gelukkig redelijk bij. Nu was ik het beu en koos weer voor een lekker bruin kleurtje!

Untitled-1

Geen experimenten meer voor mij dus! Mijn haar was helaas door al dat verven er niet goed aan toe en ik baalde enorm. Elke keer dacht ik weer, waarom heb ik het ook al weer gedaan? Gelukkig was na een week of 6 mijn haar weer redelijk in conditie en ben ik voor een wat subtielere kleur gegaan!

IMG_6820

Het nadeel van mijn haar is dat de kleur alleen heel snel veranderd. Het kan best zijn dat na twee keer wassen de kleur in mijn haren wel twee tinten lichter is dus ik ben benieuwd hoe dan de kleur is. Hierboven de foto van dichtbij. Voor nu ben ik echt heel blij. Het is nu in 1 kleur gekleurd maar het lijkt net alsof ik lichter highlights er doorheen heb lopen.

Ook heb ik er een flink stuk af laten knippen zodat het weer gezond lijkt en de dode punten weg zijn. Dit zorgt er ook zeker voor dat ik weer wat volume terug heb. Oke ik heb het natuurlijk ook mooi laten fhönen waardoor er nu wel extra volume in zit.

Ik hoop dus dat deze kleur een tijdje blijft zitten aangezien het klussen van ons huisje bijna gaat beginnen. Ik ga dus tijdelijk weer door het leven als brunette! Wat vinden jullie van de kleur?


Volg:

3 Reacties

  1. 16 februari 2015 / 23:28

    Heel mooie kleur, staat je prachtig! Mooi ook dat volume en die slag 🙂

  2. 18 februari 2015 / 20:26

    wauw wat heb je mooi haar, die nieuwe kleur staat je super!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *