Haar inspiratie: Dutch Braid

0787ebeb955b57a7edba5c6397812ecb

Met mijn haar ben ik eigenlijk nooit echt een groot succes. Ik kan krullen, stijlen en een gewoon frans vlechtje nog wel voor elkaar krijgen.Toch wil ik wel eens wat meer kunnen en ben ik sinds kort maar eens in gaan verdiepen op Youtube. Sindsdien heb ik een nieuwe obsessie namelijk de verschillende varianten van een Dutch Braid.

Dutch hair braid_2

Misschien heb ik onder een steen gelegen hoor maar een Dutch braid kende ik nog niet. Terwijl het toch aardig hollands klinkt haha. Eigenlijk is het volgens mij ook niet te ingewikkeld. Bij een normale vlecht, vlecht je door aan de bovenzijde en bij een dutch braid neem je de plukken langs onderen.

Dutch hair braid_3

Het grote verschil is hierbij dat de vlecht er boven op komt te liggen. Dat is dus het gene wat ik er zo mooi aan vind. Ook is het super leuk om deze aan de zijkant nonchalant te vlechten en je rest van je haar om hoog te doen in een rommelig knotje.

Dutch hair braid_4

Ik moet dus eens even goed gaan oefenen want in onderstaande filmpjes ziet het er niet mega moeilijk uit. Ik ben benieuwd of het wat word en of het me gaat lukken. Je moet volgens mij gewoon niet bang zijn dat je het verknoeid want hoe rommeliger hoe leuker ik het eruit vind zien.

Wat vinden jullie van de Dutch braid?


Volg:

2 Reacties

  1. 6 februari 2015 / 21:04

    Ziet er echt heel mooi uit! Ik ben benieuwd of ik dit kan, ik ben namelijk echt een kluns met mijn haar haha.

  2. 8 februari 2015 / 13:03

    Ziet er zo ontzettend mooi uit allemaal! Zelf zou ik ook graag eens zo iets met mijn haar willen doen, maar het lukt mij helaas zelf nooit zo mooi als op de foto’s en filmpjes!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *