Guhl Rijke voeding lijn
Guhl_RijkeVoeding

 

Sinds ik mijn haar donker bruin verf neem ik bijna altijd een shampoo en contioner voor gekleurd haar. Ik heb alleen wel gemerkt dat het niet zoveel invloed heeft op het kleur behoud bij mij. Omdat ik heel vaak mijn haar stijl of krul leek het me eens fijn om voor de rijde voeding collectie van Guhl te gaan.

Zelf heb ik voor vier producten uit deze lijn gekozen. De volledige lijn bestaat uit 6 producten, je hebt namelijk ook nog de haarpunten elixer en het 1-minuut geconcentreerde masker. De producten die ik heb getest zijn de shampoo, contioner, Deep butter mask en de daily repair & protect crème.

De lijn ruikt allereerst echt zalig, Niet te sterk maar wel een heerlijke frisse geur.  De verpakkingen en substanties van Guhl zijn deze keer lief en schattig roze. De producten uit deze lijn bevatten Monoi-olie wat helpt bij het herstellen van breekbaar en beschadigd haar.

Rijke voeding shampoo – €5,39

Guhl_RijkeVoeding_4

De shampoo is fijne voedende shampoo. Hij is dikker als de normale shampoo’s en zorgt ook al voor wat minder stugger haar onder de douche. Op de verpakking vermelden ze dat het om een gecontreerde shampoo gaat en dat je maar weinig hoeft te gebruiken. Helaas lukt dit niet helemaal bij de verpakkingen van Guhl vind ik. Er komt namelijk best wel gelijk veel uit waardoor het doseren moeilijk is. Ik gebruik deze shampoo in combinatie met de conditioner onder de douche.

Rijke voeding conditioner – €5,65

Guhl_RijkeVoeding_3

In combinatie met de shampoo maakt deze conditioner je haar echt heel zacht. Helaas zorgt dit bij mij ook gelijk voor minder volume in het haar. Maar deze producten hebben wel bij mij geholpen nadat ik mijn haar geverfd heb en het aan de punten heel erg droog is. De conditioner is heel erg vol en romig en is fijn in gebruik. Eventjes in masseren en uitspoelen en je voelt gelijk hoe zacht je haar is.

Rijke Voeding Deep Butter Masker – €7,09 

Guhl_RijkeVoeding_1

Dit is echt een heel fijn masker. Ik gebruik nooit heel vaak maskers vaak 1 keer in de twee weken. Vaak wordt mijn haar er iets slapper van maar mijn punten gaan er wel weer van glanzen. Dit masker zou zorgen voor een diepgaande en intensieve herstel en maakt daardoor het haar soepel en gezond. Mijn haar is na dit masker echt heel erg zacht, helaas iets te zacht. Als ik dit masker nu gebruik doe ik hem alleen nog maar in de punten. Dit helpt goed want je volume bij de aanzet blijf je zo goed houden.

Rijke Voeding Daily Repair & Protect Crème – €6,99

Guhl_RijkeVoeding_2

Dit is mijn favoriet. Heerlijke crème die is te gebruiken op handdoek droog haar. Zelf gebruik ik een klein pompje en verdeel ik dit met mijn handen over de punten. Mijn haar ruikt nu nog lekkerder en na het drogen van je haar zijn je punten echt heel zacht. Wel raad ik aan om dit echt alleen in je onderste puntjes te gebruiken anders heb je al heel snel vettig haar.

Mocht je dus op zoek zijn naar een enorm voedende lijn van Guhl raad ik deze aan. Hij is vooral geschikt voor meiden die droge en gespleten punten hebben of die heel vaak hun haar met een hitte bron in model brengen. Ook zeker een aanrader als je haar net is geverfd.

Guhl is in heel veel winkels te verkrijgen zelf bij supermarkten. Ik heb ze gekocht met een actie bij Kruidvat. Houd de acties goed in gaten want het scheelt altijd best veel geld.

Welke lijn is jullie favoriet van Guhl?


Volg:

1 Reactie

  1. 27 maart 2015 / 16:36

    Wat een mooie verpakkingen zeg! Het lijken me erg fijne producten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *