Glossier // Mega Greens Galaxy Pack & Boy Brow

Glossier is een make-up merk wat in Nederland nog niet heel bekend is maar in Engeland en Amerika juist wel. Een merk wat zicht niet focust op uitbundige en kleurrijke make-up maar juist de schoonheid naar voren haalt. Goede bestanddelen en natuurlijke ingrediënten, wat wil je nog meer?

Het is een merk met een kleine unieke collectie op dit moment. Glossier brengt vooral huidverzorging en minimalistische make-up uit voor een dewy en gezonde huid. Het merk heeft tot nu toe nog maar één echte winkel en die zit op 6-hoog in New York. Een ontzettende mooie winkel met veel roze, bloemen en een lekker ruikende showroom. Je kan Glossier ook online verkrijgen.

Alle producten hebben een hele simpele en minimalistische verpakking. Niet te veel poespas en gewoon het product waarderen zoals het is. Een gewaagde stap maar het pakt zeker goed uit, er staan nog net geen rijen voor de deur maar in de showroom loopt het iedere keer weer vol met mensen.

Glossier wilt met de producten die zij maken er voor zorgen dat de huid gevoed is en weer straalt. De make-up die ze uitbrengen is niet om een uitdagende en kleurrijke look te maken, maar meer om de natuurlijke huid er net wat mooier uit te laten zien. Ik wilde van zowel de huidverzorging als de make-up iets proberen, ik koos uiteindelijk voor Mega Greens Galaxy Pack & Boy Brow

Glossier Boy Brow

De Boy Brow is één van de populairdere producten van Glossier, een wenkbrauw gel met toegevoegde kleur. De creamy formule is ontwikkelt om de wenkbrauw zacht, flexibel en op zijn plaats te houden. Geen product wat overheersend aanwezig en er voor zorgt dat de wenkbrauw aan elkaar plakt. Ze hebben vier kleuren namelijk blond, bruin, zwart en doorzichtig.

Zonder product / Met alleen Boy Brow / bijgetekend en Boy Brow

Dit product heb ik vooral gekocht om eens door de wenkbrauwen te kammen als ik niet zoveel zin heb in make-up. Hierdoor vallen bij mij de gaten iets weg en lijkt mijn wenkbrauw net is voller. Ook gebruik ik hem wel eens om mijn getekende wenkbrauw te fixeren. Hierdoor blijven de haartjes een stuk beter op zijn plek.

De Boy Brow vind ik zelf best betaalbaar, je kunt hem op Glossier bestellen voor €14.

Mega Greens Galaxy Pack

Als ik iets heerlijk vind van gezichtsverzorging is het wel een masker. ’s Avonds heerlijk op de bank met een dekentje of in bad met een masker. Ze hebben bij Glossier twee verschillende varianten, de Mega Greens Galaxy Pack en de Moisturizing Moon mask. De Mega Greens zorgt voor een ontgiftende werking en de Moisturizing Moon mask voor hydratatie.

Beide maskers zijn goed voor een boost van je huid. Veel natuurlijke en eenvoudige ingrediënten worden gebruikt Amandel olie, Avocado olie, Spinazie extract etc. Ik ben uiteindelijk voor Mega Greens gegaan. Dit masker is vooral om je huid en poriën te kalmeren. Het haalt overtollig olie en onzuiverheden weg en zorgt daardoor voor een zachte huid. Ook zitten er voedingsstoffen in die er voor zorgen dat je een dosis aan vitamines en antioxidanten binnen krijgt.

Ik heb het masker nu meerdere malen gebruikt en mijn huid voelt inderdaad erg zacht na gebruik. Zodra je het masker opbrengt tintelt het een beetje, dit vind ik altijd wel fijn aangezien ik dan ook echt het gevoel heb dat het wat doet. Ik breng zelf altijd een goede dikke laag aan en laat deze zo’n 20/30 minuten intrekken. Het droogt dan op maar blijft nog wel soepel.

Beide maskers zijn te koop voor €19 en je kunt ook een set kopen met beide maskers voor €34.

Mocht je dus opzoek zijn naar een merk wat vooral zorgt dat je huid er optimaal uit ziet, raad ik Glossier zeker aan. Mocht je in New York zijn moet je ook even zeker naar de showroom gaan want die is echt zo mooi en schattig.


Volg:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *