Givenchy Photo’Perfexion Foundation

IMG_6486

Altijd ben ik op zoek naar een mooie foundation voor mijn lichte huidje. Niet snel vind ik er één die echt succesvol is. Mijn huidskleur is aardig lastig en vaak is de lichtste kleur veel te donker, oranje of word het te snel vettig bij mijn T-zone. Graag wilde ik nu eens een foundation die een goede dekking had. Zou deze foundation al mijn eisen waar kunnen maken?

IMG_6473

Voor mijn foundation wil ik best wat meer geld uitgeven aangezien het je basis van je make-up is. Helaas heb ik geen hele makkelijke huid en is een deel droog maar ook een deel vettig. Een goede foundation vinden die niet wegloopt maar ook niet mijn huid droger laat lijken is dus best moeilijk. Heel veel goede berichten had ik gehoord over de Estee Lauder Double wear foundation, hiervoor ging ik dus ook op pad. Uiteindelijk kwam ik er achter dat dit voor mij geen goed idee was aangezien ze in de winkel alleen maar te oranje of te donkere kleuren hadden.

IMG_6459

Mijn zoektocht ging verder en kwam uiteindelijk bij de Givenchy Photo’Perfexion. Givenchy heeft deze ontworpen voor een digitale airbrush effect en moet een natuurlijke finish geven. Hij egaliseert maar is ook vochtinbrengend en kalmerend. De foundation zal door de substantie zeker geen masker achter laten maar een stralende natuurlijke look creëren. Ik was dus heel benieuwd. Zelf heb ik de kleur 03 Perfect sand.

IMG_6516

IMG_6491

De verpakking van luxe merken laten mijn hartje altijd harder kloppen. Zo ook deze pomp flacon van Givenchy. Aan de bovenzijde het sjieke logo en de rest van de flacon mooi mat. Pompflacons zijn voor mij zeker een must aangezien dit de hygiene zeker ten goede komt.

Swatch

Zoals op de swatch te zien is het een lichte kleur. Ik schrok er een beetje van de eerste keer maar even testen op mijn hals en ik merkte al dat dit een kleur zou zijn die aardig in de buurt komt bij mijn eigen huidskleur. De substantie is zoals Givenchy dat ook zegt zeker geen plamuur laag maar is dik genoeg om de huid er egaal eruit te laten zien.

FullFace

 Blote billen gezichtje vs. Foundation (zonder enkel ander gezichtproduct.

Op mijn huid aangebracht zie je dus dat hij heel goed aansluit bij mijn huidskleur. Hij verbergt niet al mijn onzuiverheden maar hier gebruik ik ook altijd nog een extra concealer voor. Een airbrush effect vind ik het alleen niet maar dit komt ook door mijn huid zelf aangezien mijn grote poriën die altijd te zien zijn. De foundation blijft de gehele dag mooi zitten. Tussendoor even de T-zone afpoederen en het ziet er weer perfect uit.

Ik ben dus vooral te spreken over de kleur categorie waarin Givenchy deze foundation uitbrengt. Eindelijk eens een foundation die voor lichte huidjes zoals mij goed uitpakt. De substantie is ook erg fijn en voelt niet aan als een plamuur laag. Het is alleen geen goedkope foundation maar ik vind het zeker de moeite waard en gebruik hem de laatste tijd echt dagelijks.

De foundations is bij veel parfumerieën te koop maar ook online. Douglas en ICI Paris verkopen deze foundation zoiezo. De foundation kost €47,95.


Volg:

8 Reacties

 1. 30 januari 2015 / 09:30

  Past inderdaad perfect bij je lichte huidje, heel mooi!

 2. 30 januari 2015 / 20:21

  Ik vind het een mooi resultaat & de verpakking is prachtig!
  X

  • Vera
   Auteur
   1 februari 2015 / 15:29

   Luxe verpakkingen kan ik echt van weg zwijmelen omdat ze vaak zo mooi zijn. Helaas kosten ze vaak ook een vermogen.

 3. 31 januari 2015 / 17:50

  Ziet er erg mooi uit! Ik vind het ook altijd lastig om een goede foundation uit te zoeken. Maar vaak is de meest lichte of de op twee na lichtste wel goed voor mij

  • Vera
   Auteur
   1 februari 2015 / 15:28

   Dat is ideaal als je dat idd weet. Dan is de keuze vaak wat makkelijker.

 4. 31 januari 2015 / 21:09

  Oei, zeker geen goedkope foundation! Maar wel echt een hele mooie match voor jouw huid 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *