FOTD: Champagne and Rose gold

IMG_6580

Ik heb de smaak goed te pakken met het uitproberen van looks. Vandaag had ik eens zin om nepwimpers te gebruiken. Niet te opvallend maar zeker mooi om een ooglook mee af te maken. Ik pakte ook weer eens mijn zelf samengestelde palette van Make-up studio er bij en combineerde deze met één van mijn favorieten van Too faced.

IMG_6584

 

De kleuren die ik vooral gebruikte waren weer eens bruin tinten, deze combineerde ik deze keer wel met champagne en rosé goude kleuren. De corner lashes van Catrice hebben de look afgemaakt.

IMG_6590

Ik ben helemaal weg van mijn nieuwe Givenchy foundation. Je voelt hem bijna niet zitten en de kleur is echt perfect met mijn huid. Helaas heb ik de laatste paar weken wel wat problemen met mijn concealer want door de lichte kleur foundation is het highlighten met mijn Estee Lauder concealer onder de ogen niet meer zo intens.

IMG_6636

Op de lippen ging ik weer eens voor een lipgloss. Tegenwoordig pak ik veel liever een lipstick maar bij deze look vond ik de glans wel op zijn plaats. Deze lipgloss is een oude favoriet, in de tijd dat Sephora hier namelijk nog zat. Hij is van Sephora’s eigen merk.

IMG_6650

 

Hier zie je de kleuren iets beter. Ik heb voor een egale basis een combinatie van White chocolate en Salted caramel uit het Chocolate Bar palette gecombineerd. Waarna ik in de crease aan de slag ben gegaan met Semi sweet. Om deze iets intenser te maken pakte ik de kleur Boxed uit het Oh so Special palette van Sleek erbij. Mijn outer V heb ik nog aangezet met Triple fudge uit het chocolate bar en de zwarte kleur Noir uit het Oh so special palette. Blenden van de kleuren zodat er geen harde lijnen kwamen deed ik met nummer 430 van Make-up studio. De naam van dit artikel is te wijden aan Classy champagne en Bizar bronze (blush kleur) die ik op mijn bewegend ooglid heb aangebracht.

Wat ik verder nog gebruikte:

Benefit The Professional primer
Givenchy photo’perfexion 03 Perfect Sand
Estee Lauder Double Wear concealer 01 Light
Essence All about matt Fixing loose powder
Benefit Hoola Bronzer
Make-up Revolution Blushing heart in Candy Queen of Hearts
Nars Albatros Highlighter
Urban Decay Potion Primer in Sin
NYX Jumbo Eye pincel in MilkThe Professional primer – Benefit
Catrice corner lashes

Wat vinden jullie van mijn look?

Signature
Volg:

3 Reacties

  • Vera
   Auteur
   5 februari 2015 / 20:23

   Dankjewel! Vond de wimpers een mooie toevoeging 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *