Favorieten producten die ik ontdekten in 2018

Ieder jaar ontdek ik weer een aantal nieuwe fijne make-up en huidverzorging producten, ook dit jaar zitten er weer echt een aantal pareltjes bij. Op de één van de laaste dagen van het jaar wil ik daarom graag even met jullie terug kijken op welke producten ik zeker mee ga nemen naar 2019.

Al deze favorieten producten die ik ontdekten in 2018 gebruik ik dagelijks met veel liefde en ga ik zeker ook nog veel gebruiken in 2019. Als vriendinnen aan mij vragen wat ik ze aanraad dan komen zeker deze producten naar boven.

Anastasia Soft Glam

Favorieten oogschaduw palette op nummer 1 is zeker Anastasia Soft glam palette. Ik gebruik dit palette voor mijn dagelijkse looks en je kunt er echt alle kanten mee op. Voor een feestje kan je de look wat intenser maken met de donkere tinten maar voor dagelijkse gebruik zitten er ook een aantal mooie subtiele kleuren bij. Als je net zoals ik van bruin tinten houd dan zou ik zeker dit palette aanschaffen, dit palette is ieder dubbeletje waard vind ik.

Charlotte Tilbury lipstick

Deze lipsticks van Charlotte Tilbury heb ik eigenlijk pas sinds November maar ik kan nu al niet meer zonder. Ik gebruik vooral de nude kleur maar voor Kerst ging ik voor de donker rode kleur. De pigmentatie is top en de houdbaarheid is lang. Ook voelen de lipsticks vooral niet stroef aan! Ze zijn niet goedkoop maar ik sloeg mijn slag tijdens de sale.

Smashbox x Vlada highlighter

Alleen al om de verpakking moest ik dit product van Smashbox hebben en dat ik het ook nog eens kon scoren in mijn favorieten city (NEW YORK!). Maar buiten dat is het ook een hele fijne highlighter. Ik houd zelf meer van glans dan van grove glitters en dat is precies wat deze highlighter heeft. Ook gebruik ik hem graag aan de binnenkant van mijn ooghoek. Helaas niet meer te verkrijgen maar wel een product dat bij mij in mijn dagelijkse lade blijft liggen.

Tarte Shape tape concealer en foundation

Eigenlijk heb ik nog nooit zo’n fijne combinatie gehad de Tarte Shape Tape concealer en foundation. Helaas is de concealer echt bijna op (lees; ik ben echt aan het schrapen uit het flesje), de foundation heeft ook niet heel veel meer dus ik doe er echt zuinig mee. Helaas is het niet zo makkelijk te verkrijgen hier Nederland maar ik houd de site van Tarte in de gaten en zal ook zeker in 2019 nieuwe bestellen! Dit spul is fantastisch.

Benefit BADgal mascara

Mijn nummer 1 favoriet mascara is Chanel Le volume maar hij heeft tegenwoordig een gedeelde 1e plaats met deze mascara van Benefit. Vlek niet, geen klontjes en maakt de wimpers vol en lang. Alles wat ik in een mascara zoek eigenlijk. Ik heb er al meerdere aangeschaft en zal ook zeker niet de laatste keer zijn.

Pixie Glow Tonic

Ik denk dat 2018 ook het jaar van de huidverzorging is voor mij. Ik gebruikte hiervoor namelijk niet echt heel veel spannends en het was vaker niets dan iets. Dit jaar heb ik ook echt een routine opgebouwd die heel fijn voor mij werkt. Waaronder dus deze Pixie Glow tonic, mijn holy grail! Want wat is dit spul fantastisch, ECHT WAAR! Wat ook nog eens fijn is, in Nederland te verkrijgen en niet eens zo heel duur. Ik heb door deze tonic nog minder puistjes en als ik er een enkele heb zijn ze zo weg.

Paula’s Choice 2% BHA lotion

Ook heb ik het merk Paula’s Choice ontdekt waarbij ik eigenlijk de gehele collectie eens wil uitproberen. Deze gel gebruik ik voor het slapen gaan en is in combinatie met de tonic heel goed voor puistjes en onzuiverheden. Het voelt heel fijn op mijn gezicht! Blijkbaar is de gel nog fijner dus deze wil ik nog proberen maar voor nu eerst deze fijne lotion opmaken. Hopelijk in 2019 nog meer Paula’s choice producten.

Dit waren mijn favorieten producten die ik ontdekten in 2018! Mocht je dus twijfelen over deze producten om aan te schaffen, zeker niet doen. Want ze zijn echt stuk voor stuk top.


Volg:

4 Reacties

 1. 30 december 2018 / 16:50

  Dat oogschaduw palette ziet er wel heel mooi uit vind ik en inderdaad, je kunt er veel kanten mee op.

 2. 30 december 2018 / 17:16

  Oh Charlotte Tilbury lipsticks zijn zó mooi!

 3. 3 januari 2019 / 22:47

  Wat een leuk artikel, leuk om te lezen wat jouw favorieten zijn geworden! Die smashbox highlighter is echt om te kwijlen zo mooi! En die Badgal mascara wil ik nog graag zelf eens proberen

 4. 4 januari 2019 / 15:18

  Wauw wat een prachtige producten zeg! Ik ben echt helemaal onder de indruk van de highlighter van Smashbox, die heb ik gewoon helemaal gemist ofzo! Wauw die ziet er zooooo mooi uit!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *