Favorieten // Drie favorieten mascara’s

Als het om mascara gaat wissel ik niet zo heel vaak, ik probeer wel eens wat nieuws maar kom toch weer terug op deze drie favorieten. Ik weet dat die het beste effect aan mijn wimpers geven.Vandaag deel ik voor jullie mijn drie favorieten mascara’s waar ik altijd op terug kan vallen.

De deur ga ik bijna niet uit zonder mascara. Als ik maar één product zou mogen gebruiken zou dat sowieso mascara zijn. Het geeft zo’n totaal ander beeld aan je gezicht. Iedere dag breng ik wel een laagje aan. Ik ben nogal kieskeurig als het gaat om mascara daardoor en houd vooral van lengte, krul en vooral niet klonterig! Als een mascara een spinnen poten effect geeft ben ik er al vrij snel klaar mee.

Chanel // NARS // Benefit

Chanel Le volume 

Deze mascara heb ik al zo vaak opnieuw gekocht. In 2015 ontdekt en in 2019 nog altijd groot favoriet. Vaak scoor ik hem tijdens de 40% actie dan is Chanel Le volume nog enigzins betaalbaar. Enige jammere is dat hij de laatste tijd wat gaat vlekken gedurende de dag. Geen idee hoe dat ineens kan maar buiten dat is alles aan de mascara top. Vooral het borsteltje vind ik heel fijn in gebruik.

Benefit BADgal 

De Benefit BADgal heb ik ook al meer dan eens aangeschaft. Een borsteltje wat ik in eerste instantie niet fijn vond maar uiteindelijk favoriet is geworden. Je kunt namelijk heel makkelijk bij alle wimpers en ook de onderste wimperrand is makkelijk aan te brengen. Wat vooral een pluspunt is bij deze Benefit BADgal mascara, de wimpers worden goed verlengd maar juist niet zwaar.

NARS Climax 

Deze mascara zagen jullie deze week in mijn review voorbij komen maar ik kan al niet meer zonder. Deze mascara zorgt voor mooie scheiding en je voelt de NARS Climax totaal niet zitten. Met een laagje extra kun je zorgen voor een nog heftiger effect maar zonder dat hij gaat klonteren.

Alle drie bovenstaande mascara’s zijn voor mij toppers. Ze doen precies wat ik wil verlenging, krul en vooral geen klonterig effect. Het zijn wel drie high-end mascara’s, zelf heb ik nog geen budget mascara gevonden die zo fijn is. Misschien hebben jullie nog aanraders hierin?


Volg:

2 Reacties

  1. 18 april 2019 / 09:26

    Toffe review! Bad gal bang heb ik met Kerst gewonnen bij Benefit en vind ik ook fantastisch. De Nars mascara wil ik nog graag proberen. 🙂

  2. 19 april 2019 / 18:52

    Die van Chanel wil ik nog wel een keer proberen en ook de anderen hebben me nieuwsgierig gemaakt 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *