Face2beauty // 5de blogverjaardag!

5de blog verjaardag

Vandaag is het precies 5 jaar geleden dat mijn blog online kwam! Op dat moment had ik nooit gedacht dat ik het zo lang zou volhouden, maar nog steeds is het mijn grootste hobby. En wat ben ik er nog steeds trots op dat ik ooit hiermee begonnen ben.

Tegenwoordig vraagt men zich af of bloggen nog wel zo van deze tijd is, maar ik ben van mening dat dat zeker nog het geval is. Als ik een product of meer info wil hebben over een onderwerp google ik op het onderwerp en kom je vaak genoeg op blogs terecht. Ook zie ik de laatste tijd weer een stijgende lijn in de bezoekers aantallen.

Mijn blog is echt mijn uitlaadklep, ik verdien er bijna niks mee en krijg nauwelijks producten. Daar doe ik het ook echt niet voor!  Maar ik vind het gewoon super leuk om producten te fotograferen, informatie met jullie te delen en vaak genoeg wat persoonlijks te delen. Wel vind ik het gewoon leuk om te zien dat mijn bezoekersaantallen en volgers groeien want dat betekent dat meer mensen interesse hebben in mijn artikelen en het leuk vinden om mijn blog te lezen. Dan doe ik het gelukkig niet alleen voor mezelf.

Ik heb enorm veel gedeeld en natuurlijk is mijn blog door de jaren heen wel wat veranderd. Vroeger deelde ik alleen maar beauty en nu wissel ik af met bakken, fashion, wishlists, persoonlijke artikelen en mijn zwangerschap. Ik vind de afwisseling gewoon heel erg leuk!

Wat ik eigenlijk met dit artikel wil zeggen is dat ik best trots mag zijn op mezelf en jullie dankbaar ben dat jullie op mijn blog langskomen om artikelen te lezen! Ik blijf zeker nog doorgaan en hopelijk mogen er nog 5 jaar bij maar we zullen zien hoe het loopt. Volgende week heb ik voor deze blogverjaardag nog een hele leuke winactie voor jullie!

Dankjewel allemaal dat jullie mijn 5de blogverjaardag waar kunnen maken!

Ps. Het recept van deze frambozen slof komt van Laura’s Bakery en was echt zo lekker.


Volg:

8 Reacties

 1. Annechien
  26 oktober 2019 / 08:29

  Gefeliciteerd met je 5-jarige jubileum!
  Liefs!

 2. Dominique
  26 oktober 2019 / 10:09

  Gefeliciteerd!

  Gelukkig zijn er nog bloggers zoals jij die lekker ouderwets bloggen ipv alleen nog maar via YouTube of Instagram. Ik vind het wel fijn om een stukje te lezen en heb ook niet altijd tijd om filmpjes te kijken (of het geluid kan niet aan). Dan is lezen een stuk makkelijker om tussendoor te doen.

 3. Annie Van Hyfte
  26 oktober 2019 / 14:45

  Een dikke proficiat hoor vanuit Evergem

 4. 27 oktober 2019 / 11:56

  Ik zag hem al voorbij komen in je andere artikel, maar wat ziet hij er toch heerlijk uit! Ik zou wel een stukje willen proeven. Haha!
  Gefeliciteerd trouwens met de verjaardag van je blog! Hopelijk komen er nog heel veel jaartjes bij!

 5. Kathleen
  28 oktober 2019 / 07:48

  Gefeliciteerd met je jubileum en nog vele jaren erbij!

 6. Lieke van Veen
  28 oktober 2019 / 17:59

  Die slof ziet er echt heerlijk uit! Nog gefeliciteerd met je blog verjaardag!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *