Estée Lauder Advanced Night Repair

Tijdens de nacht herstelt je huid het meest, alle make-up is er vanaf en je huidje kan weer even een uur of 8 ademen. Om je huid dan een extra boost te geven kun je Serum en Moisturiser aanbrengen. Omdat mijn huid de laatste tijd erg droog is probeerde ik de bekende Estée Lauder Advanced Night Repair uit.

Estée Lauder Advanced Night Repair is het bekendste product wat bij hun in het assortiment zit. Het product zelf bestaat al ruim 30 jaar en is in de jaren steeds verbeterd. Dit product is dus optimaal voor een aantal doelen en wordt op dit moment de night Repair Synchronized Recovery Complex II genoemd. Wat het product zoal beloofd;

  • Lijntjes en rimpeltjes worden minder zichtbaar

  • De huid voelt steviger, zachter en beter gehydrateerd aan

  • Je huid ziet er jonger en stralender uit

  • Versterkt de vochtbarrière met 54% in 8 weken

Het is eigenlijk een anti-aging product maar het product heeft ook zeker van toegevoegde waarde onder de 35 jaar. Het is nooit te vroeg om met een product zoals deze te beginnen.

De verpakking doet me denken aan oude laboratorium flesjes! Super leuk natuurlijk omdat ik zelf ook laborant ben. Er zit een pipetje in waarmee je kan doseren wat ook zeker heel handig werkt. Wat ik alleen wel jammer vind is dat ik altijd heb gedacht dat het een glazen flesje was maar het eigenlijk alleen van plastic is. Voor een luxe product zoals deze had ik glas verwacht.

Het serum zelf heeft een gele/licht bruine kleur en is vrij vloeibaar. Ik gebruik zo’n drie druppels voor mijn hele gezicht en het trekt echt ontzettend snel in. Je kunt direct je moisturiser aanbrengen wat dus echt ideaal is.

De geur vind ik alleen echt niet lekker! Het is een beetje oubollige kruidige geur. Ik ben er ondertussen wel aan gewend maar dat duurde wel even. Ik gebruik het serum iedere ochtend en avond voor een aantal maanden nu, wat ik vooral merk is dat mijn huid beter gehydrateerd is. Ook mijn poriën lijken iets kleiner te worden.

Het is zeker geen goedkoop product want normaal betaal je voor 30ml €72,50 bij Douglas. Ik zelf had hem met flinke korting door 30% actie die ze toen der tijd hadden. Ik vind het wel het geld waard want het heeft zeker positief effect op mijn huid. Ik merk dat mijn huid er een stuk beter uit ziet! Mocht je hem dus willen houd dan zeker aanbiedingen in de gaten.


Volg:

2 Reacties

  1. 22 januari 2017 / 11:25

    Ik heb deze ook een tijd gebruikt en vond hem echt helemaal geweldig. Altijd als ik er een proefverpakking van zie word ik helemaal blij, haha. De prijs is niets niks!

  2. 22 januari 2017 / 20:16

    Wat een chique product. Het lijkt me echt een heel fijn serum. Volgens mij hebben ze ook best vaak van die setjes waar deze bij zit, dus zo eentje ga ik zeker een keertje bestellen om te kijken of het wat voor me is! Fijne review.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *