Estee Lauder Sumptuous Extreme Mascara

Estee_Lauder_Mascara_4

Laatst was de gave deal van Ici Paris er weer, 40% korting op mascara’s. Tijdens deze actie bestel ik altijd wel een nieuwe mascara om te proberen. Zo ben ik ook achter mijn geliefde Chanel le volume mascara gekomen. Deze keer koos ik voor een mascara van het merk Estee Lauder.

Estee_Lauder_Mascara_3

De Sumptuous Extreme mascara zal volgens Estee Lauder zowel voor lengte en volume zorgen door drie verschillende vezels die ze hebben toegevoegd. Klinkt natuurlijk als een super mascara maar kan deze mascara dat ook waar maken? Estee Lauder geeft er nog een extra verduidelijkende uitleg bij.

De Extreme Bold Volume™ formule is een melange van drie volumiserende vezels in een lichte moussebasis. Deze vezels werken als wimperextensions waarbij de wimpers lijken toe te nemen en te groeien. De formule is versterkt met het verzorgend Lash-Advancing Vitamin Complex.

Unieke vezels die samenwerken om de wimpers vol en lang te maken, holle vezels creëren een groot, vederlicht volume en bolle vezels vullen zelfs de dunste wimpers op.

Het borsteltje is een zeer groot borstel-kammetje BrushComber Extreme™ met twee soorten haartjes. De flexibele vezels dragen een maximale hoeveelheid formule, de compacte vezels kammen en scheiden de wimpers voor een klontervrije definitie.

Prismatische parels zorgen voor een intenser pigment en intensere glans. De ogen zien er helderder, groter en verleidelijker uit.

Tja, als het echt zo is kan hij mijn geliefde Chanel wel eens van zijn troon afgooien. Heel benieuwd was ik dus.

Estee_Lauder_Mascara_2

De verpakking is erg chique. Zelf houd ik niet echt van goud maar dat is meer een kwestie van smaak. Een luxe product is het zeer zeker. De mascara is in zwart en bruin te verkrijgen.

Estee_Lauder_Mascara_1

Het borsteltje ziet er fijn uit. Lekker groot en pakt aardig wat product op. Je kan wel hier nog gemakkelijk bij de kleinere wimpers en brengt daar niet gelijk klonterig aan.

Estee_Lauder_Mascara_5

Mijn wimpers zijn van zichzelf al vrij lang dus ik was heel benieuwd wat de lengte voor mij ook nog zou doen. Links heb ik niets op mijn wimpers aangebracht. Rechts het effect van de Sumptuous Extreme mascara. Ik ben dus fan! Langere wimpers met veel volume. Hij klontert niet extreem en is heel makkelijk aan te brengen.

Ik denk dat hij een gedeelde eerste plaats krijgt met Chanel Le Volume want beide hebben hun eigen pluspunten. Mocht de actie dus weer kan ik je van harte aanbevelen deze aan te schaffen! Estee Lauder heeft nog meer mascara’s in het assortiment waar ik nu wel heel erg benieuwd naar ben geworden.

De mascara kost normaal gesproken €29 euro maar met de 40% korting actie komt hij op €17,40. Voor zo’n goede mascara vind ik die prijs zeker goed. Je kunt hem bij verschillende Parfumerieën verkrijgen zoals Douglas of IciParis.


Volg:

8 Reacties

 1. 15 mei 2015 / 09:49

  Oeh wauw, het resultaat is echt super mooi. Je hebt van jezelf al mooie wimpers, maar met deze mascara vallen ze nog meer op!

 2. 15 mei 2015 / 11:02

  Wat een prachtig resultaat! Je hebt trouwens een erg mooi kleurtje nagellak op op de foto’s!

  • Vera
   Auteur
   15 mei 2015 / 11:29

   Dankjewel! Kleur van Kiko die in afgelopen zomer in Italie heb gekocht 🙂

 3. 15 mei 2015 / 23:00

  Wauww mooi resultaat, ik vind goudkleurige verpakkingen wel erg mooi 🙂
  X

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *