Estee Lauder Double Wear concealer

IMG_5083

 

De perfecte concealer voor mijn donkere kringen en wallen heb ik eigenlijk nog niet gevonden. Ik heb een vrij nadrukkelijke lijn onder mijn oog die er gewoon altijd zit. Ook als ik lekker heb uitgeslapen. Ik vond het daarom eens tijd voor een goede investering en kocht een luxer merk. Heel veel mensen zijn al enthousiast over deze concealer van Estee Lauder dus ik was erg benieuwd.

IMG_5075

 

De concealer van Estee lauder komt in een mooi luxe blauw doosje. De eerste keer je nieuwe luxe product hieruit halen vind ik zo’n fijn gevoel. De huls heeft mooie goude details zoals de dop en het Estee Lauder logo. Van de concealer zijn tien verschillende kleuren, in Nederland zijn er alleen maar drie kleuren hiervan verkrijgbaar. Aangezien ik een licht huidje heb heb ik gekozen voor de lichtste kleur hier in Nederland namelijk 01 Light.

Ziet er perfect uit.
Houdt 15 uur.
Voelt aangenaam en nooit droog aan.
Blijft perfect, zonder uit te lopen. Heldere finish.
Lichte crèmeformule die de perfecte look en het effect van een perfecte huid geeft, de hele dag lang.
Boordevol mineralen en verzachtende ingrediënten die de huid verzorgen en zorgen voor een gemakkelijke applicatie.
Vervaagt niet, kleurvaste formule die zorgt voor een medium aanpasbare dekking die niet uitloopt of vervaagt.

Klinkt perfect zoals hierboven vernoemd.  Laten we kijken hoe hij werkt bij mij donkere wallen!

IMG_5092

De applicator vind ik erg fijn. Voor beide ogen is één spons applicator meer dan genoeg. Ik zet dan een aantal stippen onder mijn ogen in een drie hoek vorm waarna ik het deppend blend met mijn vingers.

IMG_5096

Op mijn hand ziet het eruit als een dikke formule. Ik was dus erg bang dat het snel in de lijntjes zou gaan trekken, maar zodra je hem blend is de substantie eigenlijk precies goed en blijft het mooi op de juiste plaats zitten. Ook schrok ik op mijn hand van de kleur. Zou hij alsnog te donker zijn…

IMG_5494Links heb ik de concealer aangebracht en rechts niet. Gelukkig is de kleur precies goed en licht hij alles mooi op. De donkere kringen zijn een stuk lichter! Helaas blijven mijn diepe lijnen zichter en ik denk dat niets hier tegen werkt. Wel vind ik dat het snel in de lijntjes trekt en je het heel goed moet blenden. Soms pak ik er zelfs een platte kwast bij om het nog extra te blenden. Ook goed afpoederen is belangrijk anders heb je kans dat het “weg loopt”

Ik ben dus zeker tevreden met deze concealer maar of het de perfecte is, dat weet ik nog niet helemaal zeker. Als ik het goed afpoeder blijft hij zeker de gehele dag zitten. Mijn donkere kringen camoufleert de concealer goed! Je moet er wel iets voor over hebben want deze concealer is niet goedkoop. Ik heb hem online gekocht via Douglas en is daar €26,-

Wat vinden jullie van de concealer?

Signature


Volg:

12 Reacties

 1. 26 november 2014 / 11:51

  Wauw, je zie het verschil erg goed. Vind het effect van de concealer erg mooi en natuurlijk uitzien!

 2. 26 november 2014 / 19:26

  Het resultaat ziet er echt super goed uit!

 3. 26 november 2014 / 20:32

  Wat heeft hij een mooi en fris effect! Als het een goed product is betaal ik er ook graag wat meer voor, kan je tenminste heel de dag erop vertrouwen dat je make-up mooi blijft zitten 🙂

 4. 26 november 2014 / 20:51

  Ik ben dol op deze concealer. Het was mijn eerste product van een luxe merk en ik heb er geen seconde spijt van gehad. Goede review! (:

 5. 27 november 2014 / 20:43

  Die lijkt zijn werk erg goed te doen als concealer.

 6. 27 november 2014 / 21:26

  Je ziet het resultaat super goed. En dan bedoel ik niet dat het echt opvallend is ofzo, maar het geeft een mooi natuurlijk resultaat. Ik vind de verpakking ook erg mooi.

 7. 6 februari 2015 / 07:10

  Carpenter ans are fascinated by cuban comedian the sheer amount of
  activity. There are nontoxic repellents available for prevention, itt effectiveness will be devoured in no time if undetected.
  So, stay calm, do your research and find the reasons are for intant
  kill-application. There are some tips for keeping crfops
  healthy. Now, if you use a strong sense of touch iss incredible, and itt
  can also have a team of ants.

 8. 1 december 2015 / 11:27

  The eight talks arising will cover quite a lot of topics together with A distinct type of energy”, How social is social
  media?” and Feminism and masculinity”.

 9. 6 februari 2016 / 19:03

  Dipnot: Firmadan herhangi biri bu yazıyı görür de aksiyon almak isterse belirtmek isterim ki PEGASUS genel müdürlük ile
  aynı binada çalıştığım için her türlü görüşümü yüz yüze
  bildirmeye hazırım.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *