Doei Zomer, Hallo Herfst

Doei Zomer, Hallo HerfstAfgelopen week hebben we al een voorproefje gehad van de Herfst. Regen, eerder donker en later licht en de natuur die ook weer begint te veranderen. Ik ben er klaar voor! Maar wat wil ik eigenlijk allemaal doen deze Herfst?

Doei Zomer, Hallo Herfst! Ik ben er helemaal klaar voor. De temperaturen mogen nog zakken want deze mommy to be zweet zich nog steeds rot bij het denken aan een trui. Ohja, en de regen mag weg blijven als ik naar buiten ga maar meer eisen heb ik echt niet! Ik heb wel een heel lijstje met activiteiten die ik graag deze Herfst wil doen en waar ik echt van kan genieten.

(Bos)wandelingen maken

Heerlijk vind ik het om in het weekend samen met Niels en Noa naar het bos te gaan. Gewoon een uurtje lekker rond lopen en genieten van alle mooie Herfst kleurtjes. Daarna nog ergens een lekker koffietje/chai latte en ik ben een gelukkig mens. Dit gaat dus zeker dit jaar ook weer een aantal keer gebeuren. Ik hoop zelfs wat vaker als voorgaande jaren nog en volgend jaar met de kleine!

Bakken van nieuwe recepten

Bakken vind ik zo leuk om te doen maar doe het gewoon te weinig. Ik heb nog een hele hoop recepten die ik nog eens uit wil proberen en die schreeuwen om Herfst. Ook wil ik binnenkort nogmaals mijn Pecan koffie broodjes maken want die waren echt een succes. Of wat dacht je van lekker zelf een chai latte maken en Halloween geïnspireerde baksels. Ik heb ideeën zat, dus die moet ik toch maar eens gaan uitwerken in onze nieuwe keuken.

Boeken lezen

Lezen, ik neem er vaak gewoon niet genoeg tijd voor. Ik weet dat het heel ontspannend werkt voor mij en ik kan er genoeg tijd voor vrij maken als ik eens een half uurtje minder op mijn telefoon zou zitten neuzen. Tijd om eens de e-reader vol te gooien met nieuwe boeken. Iemand nog aanraders voor mooie en spannende boeken?

Ontspannen

Ultiem ontspannen is voor mij in bad gaan met Lush, een masker en wat Youtube filmpjes kijken. Helemaal nu ik zwanger ben vind ik dit echt heerlijk om te doen. Of een ochtendje gewoon lekker make-uppen en de tijd ervoor nemen, dat zou ik ook zeker nu het nog kan vaker moeten doen.

Nieuwe geurkaarsen scoren

Ik heb nog wel wat geurkaarsen staan maar ik ben echt toe aan nieuwe! Ik wil zo graag de kaarsen van Bath&Bodyworks proberen. Ze zijn mooi en ruiken blijkbaar heel goed. Ik heb een site gevonden waar je ze in Nederland kunt bestellen maar ik vind het nog best prijzig. Toch denk ik dat ik er binnenkort eens één ga proberen (omdat dit jaar New York er niet in zit hihi).


Volg:

6 Reacties

 1. Kathleen
  6 oktober 2019 / 08:49

  Jullie gaan zeker genieten van de herfst zo te lezen. Ik vind niks aan die donkere dagen en zeker aan die regen! Zonder regen en wat vrieskou daar kan ik ook wel van genieten (daar kan je naar kleden)en na een wandeling in een warm huis binnen komen. Een wandeling is altijd goed om het hoofd te legen en genieten van de natuur. Wel vind ik de kleuren van de bladeren wel heel mooi, van groen naar oker kleuren, prachtig!
  Dus ik ben meer een lente mens die eerste dagen dat de dagen lichter worden en die eerste warmte van de zon heerlijk!

 2. 7 oktober 2019 / 09:21

  Wat zien die taarten er lekker uit!! Jammmmmie!

 3. 7 oktober 2019 / 12:20

  Spannend boek: De nieuwe Collega van Tammy Cohen. Detective/thriller over een kantoor waar een nieuwe baas komt werken, waardoor alle verhoudingen op scherp komen te staan.
  Mooi: de boeken van Susin Nielsen. Jeugd/YA, maar goed genoeg geschreven om een een volwassene ook te boeien.

 4. 7 oktober 2019 / 21:49

  Ik ben ook helemaal toe aan de herfst (behalve als het regent en ik naar buiten moet,,..)! Toch heb ik er echt weer zin in die heerlijke dikke truien en grote bekers thee!

 5. 9 oktober 2019 / 17:57

  Ooh ik ben echt een herfstfan. Het is zalig om zo duidelijk zen seizoenstitel te zien, alles veranderd en de natuur ruikt zo heerlijk

 6. 10 oktober 2019 / 11:19

  Ga je de volgende keer ook een baksel voor mij bakken? hehe

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *