DIY: Sleutels markeren

DIY_Sleutelsmarkeren_1

Maanden heb ik enorme frustratie waar ik dagelijks mee kamp. Oké, het klinkt nu wel heel dramatisch maar iedere dag bij thuis komst zit ik te klunzen met mijn sleutels. Ik ging op zoek naar een leuke en goede manier om mijn sleutels uit elkaar te houden en kwam bij het markeren met nagellak. Ik had het zelf nog nergens gezien, dus besloot aan de slag te gaan met mijn nagellakken.

DIY_Sleutelsmarkeren_8

De rest van mijn sleutels hebben op zichzelf al een andere kleur, vorm of grote, alleen de sleutel van mijn ouders en van onszelf lijkt heel veel op elkaar. Iedere keer sta ik voor de deur en is het 50% kans. Natuurlijk geen ramp als je alle tijd hebt maar soms moet ik me haasten en kan dit af en toe wel eens een frustratie puntje zijn.

Op Pinterest ging ik op zoek naar DIY voor sleutels en kwam op een hele hoop hits. Waarschijnlijk bij meerdere mensen al bekend maar bij mij dus nog niet. Gewoon je mooiste kleur nagellak gebruiken en het markeren.

DIY_Sleutelsmarkeren_2

Je kan de volledige sleutel markeren of alleen de bovenzijde. Ik koos zelf alleen voor de bovenzijde aangezien het waarschijnlijk snel slijt aan de onderzijde waarmee je continu in het slot moet.

DIY_Sleutelsmarkeren_7

Alleen een saai kleurtje vond ik ook eigenlijk maar niks dus ik ging aan de gang met wat nagel steentjes! Je kunt ze op allerlei manieren leuk en speels maken zodat je gelijk weet welke sleutel je hebt.

DIY_Sleutelsmarkeren_5

Ik bracht na het aanbrengen van de steentjes gewoon een blanke lak aan zodat de ornamentjes er niet snel af kunnen gaan. Ik ben benieuwd hoelang het blijft zitten en zal jullie op de hoogte houden. Je kunt ook heel gemakkelijk met een andere kleur nagellak figuurtjes aanbrengen. Met plakband kun je dan bijvoorbeeld mooie aztec printen maken! Zo heb je echt een unieke sleutel.

Mij scheelt het in ieder geval een hoop frustratie dagelijks.


Volg:

3 Reacties

  1. 22 november 2015 / 09:10

    Hele leuke DIY! Ik heb dit een tijdje geleden ook bij mijn sleutels gedaan. Heel handig!

  2. 22 november 2015 / 19:43

    Wat heb je jou sleutels zo leuk opgevrolijkt! Zo kan je ze zeker makkelijk uit elkaar halen en denk ik ook wel eerder vinden in je tas 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *