DIY Kwastenhouders

DIY_Kwastenhouder_5

Mijn allereerste DIY is een feit. Geen moeilijk project, maar wel vond ik het de moeite waard om met jullie te delen. Ik ben namelijk de laatste weken bezig met het toevoegen van accessoires aan mijn make-up/kantoor ruimte. Zo had ik nog helemaal niets gevonden om mijn kwasten in op te bergen. Vandaag verschillende manieren om kwasten op te bergen.

DIY_Kwastenhouder_1

Bij de Action heb je zoveel leuke spulletjes voor weinig geld dat het inrichten van je huis alleen maar leuker wordt. Veel meubels zijn bij ons wit en hout en om dit wat op te fleuren kies ik graag voor blauwe accessoires. Zo kwam ik deze leuke theelicht houdertjes tegen bij de Action in verschillende pastel tinten. Ik dacht gelijk aan mijn kwasten want hoe leuk zouden ze hier in staan. Twee nam ik er gelijk mee want ze kosten namelijk maar € 1,49.

DIY_Kwastenhouder_4

Maar hoe kan ik de kwasten erin zetten zonder dat ze de hele tijd om vallen. Zand is geen optie want dan ligt iedere dag je hele bureau onder de zand. Toevallig zit de BigBazaar tegenover de Action en daar zag ik super schattige blauwe steentjes, ze hadden ze echt in alle kleuren.

DIY_Kwastenhouder_3

Voor DIY projecten is Action natuurlijk een walhalla. Ik wilden de theelicht houders nog wel wat opvrolijken met vrolijk lint of washi tape. Ik kon niet kiezen tussen het lint of de leuke krijtbord stickers dus nam ze beide mee. Beide heb ik uitgeprobeerd en ben uiteindelijk voor het schattige lintje gegaan.

DIY_Kwastenhouder_2

Ook is het leuk om mooie glazen hiervoor te gebruiken en het dan af te maken met gekleurde steentjes en een schattig lintje. Ik ben helemaal blij met mijn kwasten houders en staan nu mooi op mijn kaptafel.

In totaal was ik onder de €10 kwijt voor deze verschillende varianten. Ik heb de smaak nu goed te pakken en wil meer DIY gaan maken!


Volg:

2 Reacties

  1. 29 mei 2015 / 12:04

    Wat een leuke DIY! Het strikje eromheen is echt heel erg schattig!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *