Diva Professional Styling Warmteborstel

Diva_warmteborstel

De laatste maanden ben ik een beetje aan het experimenteren met mijn haar, zowel de kleur, het model en de styling. Dat stijlen altijd ben ik toch wel een beetje beu geworden. De laatste keer dat ik bij de kapper zat hadden ze een nieuwe tool in gebruik en ik was wel heel benieuwd. Een warmteborstel waarmee jezelf je haar super snel in model kunt krijgen, vandaag vertel ik jullie er meer over.

Diva_warmteborstel_3

Voorheen ging ik nooit de deur uit als ik mijn haar niet stijl gemaakt had met mijn CHI-tang. Ik stijl dan mijn haar en zorg dan dat het aan de onderzijde mooi naar binnen valt, op het begin zit het dan echt mooi en na een uurtje heb je uiteindelijk van dat piek haar waar je niets mee kunt. Ook krijg je hierdoor vrij weinig volume en aangezien ik veel en dik haar heb is dit best zonde.

Mijn kapster had iets nieuws en wilden het graag bij mij uitproberen om te kijken of het wat was. Nadat ze mijn haar had gedaan, binnen enkele minuten zag mijn haar eruit alsof ze er heel veel tijd aan had besteed. Vaak doet ze mijn haar föhnen met ronde borstels en eigenlijk creëerde ze hiermee hetzelfde effect. Ik werd natuurlijk nieuwsgierig of dit mij zelf zou lukken en ja hoor! Echt een eitje.

Diva_warmteborstel_1

De Diva Professional Styling Warmteborstel Ionic Thermal 40mm is een fantastische warmteborstel waarmee u niet alleen mooie krullen of golven in het haar kan creëren, maar ook nog eens prachtig volume. Altijd al zo’n prachtig volumineus golvend kapsel willen hebben? Deze warmteborstel is Keramisch en bevat ook nog eens Macadamia Olie, Argan Olie en Keratine. Deze speciale MAK Technologie zorgt ervoor dat het resultaat ultra glanzend, pluisvrij en glad zal zijn met een professionele finish. De Diva Professional Styling Warmteborstel Ionic Thermal 40mm kan gebruikt worden om het haar mee te stylen, zoals het creëren van krullen, golven of beweging in het haar. Daarnaast kan deze Keramische borstel ook gebruikt worden in combinatie met een föhn om het haar nog sneller te drogen. Ook bevat deze warmteborstel de speciale Ionic Technologie dat ervoor zorgt dat het haar nog gladder en glanzender zal zijn. Daarnaast wordt pluis geëlimineerd. Deze Diva Warmtestyler warmt snel op tot 180 °C en is verkrijgbaar in 2 verschillende groottes; 40mm en 30mm.

Diva_warmteborstel_4

Het is dus een ronde borstel met een keramische plaat waardoor je haar in model gebracht wordt. De keramische plaat zouden macadamia oliën, argan olie en Kerating bevatten waardoor het haar zacht en glanzend wordt. Ik kan je vertellen mijn haar word er ook echt heel erg zacht van!

De Diva warmteborstels bevatten een UK/EU adapter. Deze zijn dus in meerdere soorten stopcontacten te gebruiken en ideaal voor als je op reis gaat. De UK adapter zit als het ware als een omhulsel om de EU stekker heen. Ideaal als je dus naar het buitenland gaat.

Het resultaat

Haar-1024x1024

Boven voor de Diva tang – Onder na de Diva tang

De foto’s zijn genomen bij mijn kapper. Ik had na het föhnen vaak ontzettend pluizig en stug haar dat ook helemaal niet fijn aanvoelt. Nadat we deze tang hebben gebruikt is dit volledig weg. Mijn haar voelt zacht en glanst ontzettend mooi. Je kunt er volume, slag en krul in krijgen en is heel makkelijk ook zelf te gebruiken.

Ik vind het de laatste tijd leuk om onderaan niet altijd mijn haar meer naar binnen te laten vallen maar de ene pluk naar buiten en de andere naar binnen, zo valt het vaak wat speelser en voller. Dit is enorm makkelijk met deze tang en ik ben vaak binnen 10 minuten nu klaar. Sind ik hem heb gebruik ik hem dagelijks en dit is echt zeker mijn nieuwe favoriet geworden. Zelf gebruik ik hem alleen echt op droog haar want met 180 graden op nat haar lijkt me niet echt goed.

Diva_warmteborstel_2

Mocht je dus opzoek zijn naar een nieuwe haar tool en niet te moeilijk willen doen, ga dan zeker eens kijken naar de Diva warmteborstel. Je kunt hem namelijk ook online bestellen via JohnBeerens zag ik voor €69,95

 


Volg:

3 Reacties

  1. 27 december 2015 / 20:57

    wauw ziet er prachtig uit zeg meid heel goed !

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *