Dingen die ik wil doen tijdens mijn zwangerschapsverlof

Heerlijk maar ook nog een ontzettend raar gevoel dat ik vanaf nu verlof heb. Niks moet en alles mag! Toch heb ik eigenlijk een hele to-do lijst met wat ik allemaal nog wil doen. Natuurlijk staat op nummer 1 rustig aan doen en gewoon alles op het gemakje.


Het word nu wel allemaal heel echt en spannend vind ik zelf. Met 34,5 week op de teller kan ik alleen maar beginnen met aftellen en bedenken hoe ze er uit zal zien. Maar voordat ze überhaupt van mij mag komen moeten er eerst wat dingetjes gedaan worden haha!

Baby wasjes draaien

Alles moet nog uitgewassen worden dus ik ga iedere week ff wat wasjes draaien. Wassen zelf is niet erg maar ik vind het strijken en opruimen gewoon niet heel leuk. De meeste zeggen dan ja maar bij babykleertjes is dat wel leuk, nee ook daarbij vind ik het niet heel leuk. Ik zie het liefst gewoon de kleertjes aan maar wasjes zullen er nog genoeg gedraaid moeten worden.

Vluchtkoffer en luiertas pakken

Graag wil ik in het ziekenhuis bevallen dus een goed voorbereide vluchttas en spulletjes voor de baby is wel zo handig.

Laatste spulletjes shoppen

Dit vind ik natuurlijk totaal niet erg! Nog een keer langs de Prenatal en online wat kleine dingetjes shoppen zodat we echt alles in huis hebben voor de kleine. Ook moet ik nog wat Kerst inkopen doen en misschien nog hier en daar wat kleertjes voor de kleine meid.

Kasten van de baby rangschikken

Heerlijk in mijn verlof iedere dag even in het kamertje zijn. De kastjes wat opnieuw indelen en de kleren op een zo logisch mogelijke manier klaar leggen. Waarschijnlijk is er geen logische manier maar vind het gewoon heerlijk om naar al dat kleine spul te kijken!

Enveloppen schrijven

De enveloppen voor de geboortekaartjes zijn al binnen en de adressen kunnen geschreven worden. Een mooi klusje voor in mijn verlof dacht ik zo. Dan is het alleen nog maar een kwestie van de kaartjes bestellen en in de enveloppen doen. Dit heeft ook niet echt haast want ze hoeven van mij niet gelijk de deur uit als ik bevallen ben.

Genieten van alles Kerstversiering in huis

Ik kan nu extra genieten van de Kerstboom en alle spulletjes want ik ben vaker thuis! Heerlijk een dutje op de bank doen en lekker de kaarsjes aansteken. Ik vind het echt een heerlijke tijd om verlof te hebben en December is ook nog mijn favorieten maand.

(Zwangerschaps)boeken lezen

Er ligt een stapeltje boeken klaar om gelezen te worden, zowel zwangerschap gerelateerd als niet zwangerschap gerelateerd. Maar voor de ontspanning is het fijn om zo nu en dan een uurtje te lezen. Dit ga ik dus ook zeker nog doen, iets langer in bed blijven liggen met een boekje of gewoon ’s middags op de bank.

Bloggen

Ik heb met mezelf afgesproken alleen als ik er echt zin in heb. Ik leg mezelf niks op en maak artikelen als ik denk nu heb ik even zin om te typen. Het is en blijft een hobby en het is prima als ik daar ook wat rustiger mee omga op dit moment. Maarrrrr ik blijf bloggen haha want ik vind het echt nog te leuk om te doen!

Hebben jullie nog suggesties die ik in mijn verlof kan/moet doen?


Volg:

1 Reactie

  1. 4 december 2019 / 21:17

    Leuke dingen staan er nog op je lijstje en probeer ook vooral te genieten!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *