Diary // Maart 2019 in foto’s

Maart 2019 in foto's

Het is weer eens tijd om wat foto’s met jullie te delen! Maart is voorbij en aangezien ik altijd overal foto’s van maak wil ik er een hoop met jullie delen. Bereid je wel voor op veel Noa (hond) foto’s, eten en vrienden!

 

Noa en haar te lieve koppie, ze wil altijd vlakbij je liggen en af en toe geknuffeld worden. De laatste tijd mag ze ook wel eens op de bank (alleen als haar dekentje er ligt) en op Zondag doen we dan wel eens samen een dutje, echt love it!

De afgelopen maand ben ik echt enorm lekker bezig geweest voor mijn blog. Leuke producten had ik om te reviewen en de artikelen werden goed gelezen. Vind ik altijd enorm leuk om te zien.

Op Maandagochtend ging ik gelijk aan de slag met mijn blog met een bakje koffie erbij. Vind koffie tegenwoordig zwart met onze Bocca bonen echt lekker, terwijl ik vroeger nooit zwart dronk. Maakte een look en had een good hair day, van de week wel een flink stuk aflaten knippen want dat was wel nodig.

Op Maandag ga ik ook altijd naar de veldjes met Noa zodat ze even los kan lopen en rond kan rennen. In het weekend maakte ik voor het eerst een aardbeien slof. Was echt lekker maar moet hem nog even hier en daar wat extra oefenen.

Toen ik onze boodschappen ging ophalen bij de Jumbo zag ik een Magnolia tak staan. Echt zo mooi! Een week lang heeft die binnen zo mooi gebloeid. Als ik een enorme tuin had zou ik zo een grote magnolia boom erin zetten.

De eerste zonnestralen in de tuin, samen met mijn BFF.

Maandag samen met mijn andere BFF foto’s maken en vooral veel kletsen en koffie drinken. Starten bij de Yoghurt Barn omdat het ineens super hard ging regenen.

Daarna foto’s maken waarbij Rosanne mijn pakezel en fotograaf tegelijkertijd moest zijn. Daarna besloten we nog maar een koffie/chai latte te drinken.

We moesten nog even wachten voordat de Dille en Kamille open ging dus dan nog maar wat foto’s samen maken. Einde van de middag ging ik nog voor mijn wenkbrauwen en daarna nog even heerlijk sporten. Gaat echt weer goed met sporten.

Noa, Noa, Noa toch… Ik houd heel veel van je maar als je zo terug komt kan ik je af en toe best even achter het behang plakken. Woensdag naar de kapper en dat was echt nodig, uitgroei weer bijgewerkt en een flink stuk eraf.

Zaterdag ging ik met mijn mama en schoonzusje high tea-en bij de Yoghurt barn en mensen dat is echt een aanrader! Enorm veel eten, leuk concept en heerlijke theetjes.

’s Avonds was het game night met vrienden. We speelde weer een escape room spel en echt dit is zijn hele leuke spellen! Zoveel gelachen.

Noa ging weer eens naar de trimmer. Op de foto zie je misschien niet zoveel verschil maar in real life is het echt stukke beter. Hopelijk blijft er ook zo minder vuil in haar vacht hangen.

Zondag knuffel en chill-dag, echt heerlijk!

 

 

 

 


Volg:

2 Reacties

  1. 2 april 2019 / 09:30

    Oh jee helemaal zwart en onder de modder. Hoe heb je dat goed naar binnen gekregen toen je thuis was? 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *