Diary // Daar ben ik weer!

Zo, dat waren de twee weken vakantie alweer! Het normale leven begint weer en we moeten weer in het ritme komen. Eigenlijk ook wel weer fijn na al die ‘rare’ weken rond Kerst en Oud en Nieuw. Ik deel nog graag met jullie wat foto’s van de weken vrij die wij hadden.

Helaas hadden deze twee weken ook wat tegenslagen op gezondheid gebied maar het zij zo. We beginnen het jaar dan wel niet heel goed maar dat betekent wel dat het alleen maar beter kan worden! Ik deel toch even de leuke momenten die we hadden in deze vakantie. Het zijn best veel foto’s, dus bereid je voor.

Op Zaterdag begon echt de vakantie en tijd om wat Vlogmas in te halen. Ik mis het nu al! Noa vond het wel tijd om een beetje bij te slapen onder tussen. Daarna lekker lui op de bank met deze twee <3.

Kerstavond besloten we dit jaar met zijn 2e samen te zijn (en Noa natuurlijk). We besloten vooraf te beginnen met een lekker tapas plankje en een rode wijn. Daarna kookte Niels een heerlijk hoofdgerecht en sloten we af met een pecan toffee rol die echt super lekker was.

1e Kerstdag richting Zeeland om bij de ouders van Niels Kerst te vieren. Ze hebben een mooi appartement op de 7e verdieping en de kinderen van de zus van Niels en Niels gingen boten spotten.

Tweede Kerstdag vierde we bij ons thuis met mijn familie, ik ging nu voor rode lippen.

Wij verzorgde het voor- en hoofdgerecht en mijn broer en schoonzusje het dessert. Een hele lekkere Red velvet taart van Dudok Rotterdam.

Tussen Kerst en Oud en nieuw hadden wij nog een bruiloft. Ik liet mijn haar doen bij mijn kapster! Tussen de ceremonie en het feest zijn we uiteten gegaan, want ja we hadden natuurlijk nog lang niet genoeg gegeten met Kerst haha.

We hadden besloten om tijdens Oud en Nieuw te vluchten voor het vuurwerk voor Noa. Maar helaas begint het hier al een week van te voren, wat dus een heel bang hondje opleverde.

Op Oudjaarsdag zijn wij met zijn 3e gevlucht naar de Ardennen voor een midweekje rust. Het was grauw, regenachtig en mistig maar dat mocht de pret niet drukken. Een ritje van 2,5 uur bracht ons naar een heel fijn plekje!

We waren er al vroeg en gingen eerst nog even Cecemel (die belgen toch ook he! HAHA) in het dorpje drinken. Noa was wat onrustig naar de autorit maar had ook wel zin in een ruststop.

Ons tiny huisje van 24m² was echt zo ontzettend schattig en fijn. Alles zat er in, zelfs een houtkachel.

We hadden een drie gangen diner besteld bij de traiteur die ze kwamen brengen. We moesten zelf alles alleen opwarmen. Het was echt heel erg lekker!

Natuurlijk wilde we het houtkacheltjes gelijk even uittesten. Daarna de Sinner 2 kijken op de laptop, deze hadden we namelijk offline gedownload op Netflix.

Happy New Year! Een beetje raar om zonder vuurwerk te vieren maar het was het zeker waard. We waren moe en zijn niet heel veel later in slaap gevallen.

Nieuwjaarsdag was het tijd om te gaan wandelen. Het natuur is in de Ardennen echt zo mooi en zo heerlijk rustig.

Daarna boekjes lezen en chocolade melk drinken. Ultieme ontspanning zonder Wifi!

Voor het avondeten hadden we kaasfondue, jammie!

Ook hadden we een nieuw spel aangeschaft voor de vakantie, ticket to ride. Echt heel erg leuk ondanks dat ik drie keer verloren heb…

Iedere ochtend konden we onze bestelling ophalen voor het ontbijt. Verse broodjes en brood van de bakker. Met Noa als bomen knuffelaar erbij.

Daarna gingen we een wandeltocht van 2 uur met zijn 3e doen en dit was echt heel leuk. Het was een makkelijke toch stond er in het boekje maar het was toch zo nu en dan afzien. Kijk ook even hoe ik er als echte wandelaar eruit zag met de laarzen, jas en tas erbij.

Dit boek heb ik gekregen voor Kerst en gelijk begonnen met lezen! Ik ben fan en vind het echt een heel goed zelfreflectie boek. Review komt nog online. De rest van de dagen kookte we zelf op de twee pitten die we hadden.

Nu is het weer tijd om te gaan werken en gewoon het ritme weer te vinden. Ook het blog ritme moet weer even terug komen!

 

 

 

 

 

 


Volg:

2 Reacties

  1. 8 januari 2019 / 12:21

    Ah arme Noa, dat vuurwerk moeten ze echt afschaffen :/ Hoor teveel ellende erover. Wat een heerlijke plek hadden jullie in de Ardennen, hoe Noa op die bank ligt te slapen, héérlijk! En leuk idee ook, wellicht dat m’n vriend en ik en de hond dat ook eens gaan doen 🙂 Ben ook heel benieuwd naar je boek van Happy Life. Zelf heb ik The Subtle Art of Not Giving a F*ck en die vind ik echt geweldig!

  2. 9 januari 2019 / 17:57

    Zo sneu altijd voor de diertjes dat ze zo bang zijn voor vuurwerk, heb ik met m’n katjes ook. Ardennen is inderdaad heerlijk lekker rustig.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *