Diary #80 Luxe uiteten en weer eens bakken

Het is weer eens tijd om een weekje in foto’s met jullie te delen. Ik vergeet zo nu en dan nog foto’s te maken maar deze week had ik er een hoop bij elkaar. Niels en ik ging namelijk luxe uiteten, ik bakte weer eens iets lekkers en we gingen veel op pad met Noa. Kijk mee naar de rest!

Maandag begon weer heerlijk met een dagje thuis en wauw wat kleurde de lucht ’s ochtends mooi! Ik begon met een heerlijke zelf gemaakte cappuccino en een artikel typen.

Ik maakte voor die zelfde week artikelen, het lukt me niet meer zo goed om vooruit te werken helaas. Met Noa was ik lekker gaan wandelen en daarna heeft ze een hele middag geslapen. Wilde look meid!

Ook maakte ik nog wat foto’s voor Instagram en na het sporten maakte Niels dit lekkere gerecht waarvan het recept gewoon van de Jumbo is.

Dinsdag was het dan zover we gingen uiteten bij een restaurant met een michelin ster! We zijn bijna 6 jaar samen dus dat vonden we wel wat lekker eten waard! Toen ik thuis was van het werk gelijk omkleden en de haren in de krul.

Cocktail als aperitief en deze man aan mijn zijde maken de avond compleet.

We hebben echt zo ontzettend lekker gegeten en de hele ervaring was zo gaaf om eens mee te maken. We voelde ons net een prins en prinses voor een avondje.

Laatste tijd vind ik het echt weer lekker om te ontbijten met overnight oats met appel en kaneel, jammie! Deze week was ook de week van de file’s, echt iedere dag was het wel raak. Gelukkig voor mij geen hele lange file’s.

Zaterdag gingen we eerst 5 km hardlopen en wilde daarna nog even met Noa wandelen. Uiteindelijk hadden we al voor de middag 11.000 stappen gezet. Kijk even dat koppie van Noa als ik haar mijn sjaal om geef, zo cute!

We hebben Vrijdag een nieuwe keuken gekocht YAY!! Ik had gelijk zin om wat lekkers te bakken. Het lukte goed en was echt super lekker! Wel lekker ongezond met veel suiker, daar is het weekend voor.

Zondag was het een regenachtige dag en eigenlijk deden we niet zoveel. Ik maakte foto’s voor mijn blog, typte dit artikel en kroelde met Noa, dat zijn de beste Zondagen heerlijk! Ohja en passievrucht is echt mijn favorieten fruit maar waarom moet het zo ontzettend duur zijn in Nederland.

 


Volg:

2 Reacties

  1. 11 februari 2019 / 07:59

    Zo’n cakerol (is het toch?) is zo ontzettend lekker! En ahhhh die sjaal ♥

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *