De routine voor mijn gezichtsverzorging

Hoe mijn make-up routine is heb ik jullie al meerdere malen laten zien maar hoe houd ik mijn huid zonder make-up mooi rustig? Nou ik heb er echt enorme moeite mee gehad om mooie producten te vinden en nog sta ik altijd open voor tips en tricks. Ik ben blij me de producten die ik tot nu toe heb gevonden en deel ze graag met jullie!

Jaren heeft het geduurd voordat ik pas snapte dat ook je gezicht verzorgen voordat je make-up aanbrengt veel toevoeging kan hebben. Ik was namelijk zo iemand die er van uit ging dat het allemaal aan de chocolade en mayonaise lag! Ik ben er nog steeds van overtuigd dat eten en drinken heel veel doen voor je huid en ook hormonen kunnen er voor zorgen dat je huid onrustig is. Maar om dit allemaal te kalmeren en enigszins in balance te laten houden is er gezichtsverzorging nodig.

Zowel ’s ochtends als ’s avonds gebruik ik voor de routine voor mijn gezichtsverzorging producten. ’s Avonds neem ik er iets meer de tijd voor en heb ik daarom ook wat meer producten. In de ochtend moet het bij mij gewoon snel en niet te veel poespas. Ook vind ik het belangrijk dat de producten dan vrij snel intrekken zodat ik gelijk door kan met mijn make-up

Ochtend routine

Ik reinig ’s ochtends nogmaals mijn huid met een klein beetje tonic om het ‘vuil’ van de nacht te verwijderen. Het voelt voor mij gewoon een stuk fijner en frisser en ik merk dat ik altijd nog best wat vuil weg haal. Daarna gebruik ik één van deze twee producten: Clinique Moisture Surge Intense Skin Fortifying Hydrator of Misture Surge Hydrating Superchagerd concentrate. Als mijn huid wat droger is ga ik voor de hydrator en anders voor de concentrate. Ik wissel ze graag af en doen echt heel veel goeds voor mijn huid. Hierna ga ik verder met mijn make-up.

Avond routine 

Voordat ik in bed duik vind ik het altijd fijn om een gereinigd gezicht te hebben. Ik reinig daarom is het meeste make-up met de Garnier miccelair water. Hiervan heb ik denk al 10-tallen flacons verbruikt en werkt vomor mij echt heel goed. Daarna ga ik met een wettenschijfje en wat Pixi Glow tonic over mijn gezicht. Deze tonic is echt goud waard! Mijn gezicht krijgt minder snel puistjes en als ze er zijn verdwijnen ze eerder. Daarna wat druppels Estee Lauder Advance Night repair serum, knetter duur maar ontzettend fijn. Ik doe hier dus wel echt extra zuinig mee. Sinds kort gebruik ik daarna Paula’s choice Skin Perfecting 2% BHA Lotion exfoliant. Hier ga ik binnenkort nog uitgebreid over schrijven!

Ik ben heel benieuwd of jullie nog favorieten hebben! Gezond eten en veel drinken helpt ook aan een mooie huid en hormonen dat is gewoon af en toe echt super vervelend. Bij mij bestaan puistjes ook altijd rond mijn kin en ze zeggen dat dit juist hormonaal is aangelegd dus ik moet het er maar mee doen. Voor de rest vind ik de genoemde producten echt heel erg fijn en gebruik ik ze dus echt heel vaak.

 


Volg:

2 Reacties

  1. 1 oktober 2018 / 08:01

    Wat een mooie producten! Het product van Pixi maakt me al een lange tijd nieuwsgierig. Deze wil ik wel graag een keertje uitproberen.

  2. 1 oktober 2018 / 10:16

    Mooie producten gebruik je! Ik ben zelf groot liefhebber van Clinique in mijn huidverzorging routine.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *