De leukste Herfst bakrecepten op Pinterest

Herfst bakrecepten op Pinterest

Door het Herfstseizoen wil ik altijd graag eigen baksels maken. Terwijl het koud is en de regen op de ramen tikt krijg ik zin in speculaas, chocomelk, chai latte’s en pepernoten. Meestal uit bakboeken maar de laatste tijd ben ik helemaal gek op Pinterest!

De laatste weken zit ik zo graag op Pinterest, je kunt er echt veel op vinden. Van recepten tot outfits en van baby inspiratie tot nieuwe beauty producten. Ik pin iedere dag wel weer wat nieuws op mijn eigen profiel zodat ik er later terug naar kan kijken. Zo heb ik dus ook een apart bord met bakrecepten. Ik merk dat het nu ook echt veel speculaas, spijs of amandel recepten zijn want die passen toch echt wel bij deze tijd. Hieronder deel ik dus de leukste Herfst bakrecepten op Pinterest

Appeltaartjes // Herfst speculaas cake // Speculaas appelplaatkoek
Speculaas truffels // Hazelnoten schuimtaart // Gevuld speculaas

Graag deel ik vandaag de leukste Herfst bakrecepten op Pinterest met jullie. Ik ga er zeker een aantal uitproberen dit seizoen, dus laat mijn zwangerschapsverlof maar komen!

Een hele hoop inspiratie lijkt me? Ik ga sowieso het recept met gevulde speculaas proberen en speculaas appelplaatkoek. Ik heb al eens een speculaastaart gemaakt en die vonden wij ook echt heel lekker, dus voor meer inspiratie kun je die ook nog proberen. Mocht ik weer een lekker receptje bakken laat ik het jullie zeker weten!

Zijn jullie ook zo gek op Pinterest en bakrecepten?


Volg:

1 Reactie

  1. 4 november 2019 / 18:21

    Zo leuk om te zien! Ik kan echt niet wachten tot ik tijd heb om aan de slag te gaan met bakken!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *