De Herfst TAG!

Header

Bron

Er gaan een hoop TAGs in de rondte over de herfst en winter en aangezien ik naar deze twee seizoenen enorm uitkijk wil ik vandaag gaan voor de herfst TAG. De bladeren gaan weer van de bomen vallen en het regent weer steeds meer. Sjalen komen te voorschijn en het is geen schande meer om met je dekentje en warme chocomelk op de bank te vertoeven. In deze TAG vertel ik wat ik leuk en minder leuk vind aan de herfst.

Deze TAG is al langere tijd in de rondte maar ik vond de vragen zo leuk dat ik uiteindelijk voor deze heb gekozen.

Wat vindt je het leukste van herfst?

Het leukst aan de herfst vind ik dat de kaarsjes weer aankunnen en je heerlijk avonden op de bank kunt vertoeven met een warme chocomelk of een warm kopje thee. Wat het dan nog lekkerder maakt is als het regent buiten en je absoluut niet weg hoeft. Mijn laarzen zijn al weer een tijdje uit de kast en de vesten worden weer goed gecombineerd. Grappig dat je ook ieder jaar weer kleren ontdekt die je al langere tijd in de kast hebt liggen!Wat drink je dan het liefst?

Vooral warme dranken zoals thee, chocomelk, cappuccino’s en natuurlijk de Pumpkin Spice latte van Starbucks! Ik ben sinds kort ook echt fan van de apple pie thee van Pickwick. Lekker zoet en hij ruikt ontzettend lekker, zeker een aanrader als je van zoete thee houd.

Favoriete geur/kaars?

Heerlijk kaarsjes aansteken en het gezellig maken tijdens het kijken van een filmpje. Ik ga vooral in de herfst voor wat warmere geuren. Vanille doet het bij ons altijd goed. Heerlijk als je dan de volgende dag in de woonkamer gelopen komt en je de geur nog steeds goed ruikt!

Favoriete lipstick?

Berry kleuren zijn vooral heel mooi deze winter vind ik. Ik heb helaas nog geen berry kleur gevonden waarvan ik hem mooi bij mezelf vind staan maar ik ga zeker nog opzoek! Ook vind ik nude altijd goed gaan in de herfst en natuurlijk omdat het weer droger word blijven smeren met lippenbalsem.

Favoriete dagcrème?

Sinds kort gebruik ik de dag en nachtcrème van Olaz deze zijn dikker qua structuur en voeden dus mijn huid meer. Mijn huid is redelijk snel vet maar een voedende crème heb ik toch echt wel nodig. Ik heb deze nog niet heel lang dus ik ga ze zeker nog verder testen.

IMG_4872

Favoriete oogschaduwkleur?

Hier hoef ik niet zo lang over na te denken want ik ben sinds dit seizoen helemaal weg van bordeaux rood en roze tinten. Hier kun je zulke mooie warme ooglooks mee maken die zeker voor overdag ook draagbaar zijn. De bruin tinten doen het bij mij altijd goed dus dat vind ik eigenlijk een favoriet voor heel het jaar.

Favoriete band/muziek?

Zelf heb ik nooit echt een favorieten band of muziek soort. Ik houd eigenlijk van een variatie aan muziek soorten. Tegen de winter vind ik het natuurlijk wel altijd lekker om al kerstmuziek te gaan draaien. De CD van Michael Bublé draait dan zeker een aantal keer!

Favoriete outfit?

Een heerlijke comfy trui of vest is altijd een favoriete in de herfst garderobe. Ik combineer altijd verschillende items met basic vesten en natuurlijk draag ik in de herfst lekker laarzen. Maar ook gympen kan je heel leuk en stoer combineren met truien en vesten in de herfst.

Wat ben je van plan te kopen in de herfst?

Eigenlijk mag ik van mezelf niet meer zoveel kopen in de herfst. Wat ik nog wel ga halen is een MAC lipstick aangezien ik nog een douglas bon heb liggen. Welke het word weet ik nog niet zeker (Dilemma aahhhh!!). Hebben jullie nog aanraders voor een leuke herfst kleur die ook goed overdag gedragen kan worden?

Favoriete plek in de herfst?

Heerlijk op de bank in ons eigen huisje. Lekker samen serie kijken of gewoon met de laptop. Romantisch maken met wat kaarsjes en een warm kopje thee. Wat wil je dan nog meer toch? Het enige wat ik dan nog graag wil is een warm bad met Lush producten, helaas hebben wij in ons appartement nu geen bad en zal ik daarover nog even moeten dromen.

Hopelijk vinden jullie deze TAG leuk! Mocht je hem ook zelf overnemen of al gedaan hebben laat het me weten!

Signature


Volg:

4 Reacties

 1. 30 oktober 2014 / 20:11

  Leuk om te lezen! Ik had laatst ook al een herfst TAG ingevuld.

 2. 31 oktober 2014 / 16:06

  Leuke tag is dit! De volgende MAC lipstick die ik aan zal schaffen is Please Me. Een mooie neutrale kleur! Niet echt heel herfstig, maar kan wel áltijd 🙂

  • 1 november 2014 / 17:49

   Toevallig heb ik gisteren MAC Please me mogen ontvangen haha. Toch maar voor een dagelijks neutrale kleur gegaan!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *